Randy Moss melegebb éghajlatra költözött, Minnesotát elhagyva (Fotó: Action Images)

Mosst hétfőn bocsátotta el a Minnesota, amelynek vezetőedzője, Brad Childress szerdán azt nyilatkozta, a balhés elkapó szerződtetése karrierje egyik legnagyobb hibája volt. A liga szabályai szerint ilyenkor 24 órája van a többi csapatnak arra, hogy jelezze igényét az elbocsátott játékos iránt.

A határidő lejárta után a jelentkezők közül a leggyengébb helyezésű csapat szerez jogot arra, hogy szerződtesse a játékost. Ez Moss esetében a tizedik helyezett Tennesse volt – a szakértők által az érdeklődők közé sorolt Oakland és Miami ezek szerint mégsem volt olyan lelkes…

Moss így Vince Young vagy Kerry Collins passzait kaphatja el, s elterelheti a védelem figyelmét Chris Johnson futóról, akit az előző idényhez képest jól semlegesítettek az ellenfelek.

Shawne Merrimant a San Diego néhány hete a sérültek listájára tette, ami azt jelentette, hogy a Chargersben az idén már nem játszhat. A védőnek keresnie kellett egy másik csapatot, s végül a Buffalónál találta meg a helyét. Itt aztán kőkemény párost alkothat majd Paul Poslusznyval.