NFL: Wallace Miamiban, Kruger Clevelandben folytatja

Vágólapra másolva!
2013.03.12. 22:25
Gőzerővel beindult a szabadügynökpiac a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban. A Pittsburgh Steelerst elhagyó kiváló elkapó Mike Wallace, ahogy azt sejteni lehetett csatlakozik a Miami Dolphinshoz.

Az első négy szezonjában 4042 yardot és 32 TD-t szerző Wallace öt évre írt alá a Miamihoz, ahol akár 65 millió dollárt is megkereshet – 30 milliót viszont biztosan meg is kap.Wallace öt évre írt alá a Miamihoz, ahol akár 65 millió dollárt is megkereshet – 30 milliót viszont biztosan meg is kap.

A friss Super Bowl-győztes Paul Kruger is az Amerikai Főcsoportban talált magának új csapatot, egészen pontosan a csoportrivális Cleveland Browns láncolta magához öt évre 40 millió dollárért a szélső linebackert.

Andre Levitre játékjogára a Tenessee Titans csapott le, a guard poszton játszó támadófalember öt év alatt 39 millió dollárt kereshet.

Az újrakezdések mellett essen szó egy befejezésről is, Todd McClure, az Atlanta Falcons centere döntött úgy, hogy szögre akasztja a cipőjét, és véget vet nem mindennapi pályafutásának.

A nap további eseményeivel kapcsolatban bővebben ide kattintva olvashat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik