NFL: újabb sztárvédő a 49ersnél, irányítókeringő

NSO/BOWL.HU NSO/BOWL.HUNSO/BOWL.HU NSO/BOWL.HU
Vágólapra másolva!
2013.04.03. 12:01
null
Nnamdi Asomugha jó játékának ezentúl San Franciscóban örülhetnek (Fotó: Action Images)
Újabb sztárvédővel erősítette meg a keretét a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő San Francisco 49ers, Nnamdi Asomugha egyéves szerződést kötött a kaliforniai klubbal.

 

 

A kiváló cornerback nagy reményekkel igazolt a Philadelphia Eagleshöz, de csapatához hasonlóan számára sem alakultak jól az elmúlt szezonok, így a Sasok megváltak a játékostól. Asomugha 3 millió dollárt kereshet a 49ersnél.

Ami az elmúlt napok további eseményeit illeti:

A Nemzeti Sport Online szakmai 
együttműködő partnere a Bowl.hu
A Nemzeti Sport Online szakmai együttműködő partnere a Bowl.hu

Hosszú napok után végre pont került a Matt Flynn-ügy végére, a Seattle Seahawks tavaly nagy reményekkel szerződtetett irányítója egy 2014-es 5. körért, valamint egy 2015-ös, teljesítményfüggő választási jogért cserébe az Oakland Raidershöz igazolt. Az Oakland az elmúlt években 1/1-et áldozott JaMarcus Russellre, 1.+2. kört Carson Palmerre, most pedig Russell egykori egyetemi cseréjére, Flynnre bízzák a franchise megmentését...

Egy másik irányító is csere keretén belül váltott klubot, a Cleveland Brown egy idei 6. körös választási jog kíséretében adta át Colt McCoy irányítót a San Francisco 49ershöz, ahonnan cserébe egy 5. és egy 7. körös draftpick érkezett Ohióba.

Még mindig az irányítók, az Arizona Cardinals elbocsátotta korábbi kezdőjét, John Skeltont, cserébe pedig érkezett az Oakland Raiderstől Carson Palmer egy 7. körös választási joggal karöltve egy idei 6. körért cserébe – ha Palmer 13 mérkőzésen kezd a szezonban, egy 2014-es 7. kör visszavándorol a Raidershöz.

AZ NFL PÉNZÜGYI SZEMMEL
The business of football

A St. Louis Rams egy évre újraszerződtette Chris Williams támadófalembert, a New Orleans Saints Kenyon Coleman védőfalemberrel és Luke McCown irányítóval állapodott meg egy szezonra.

A Tennessee Titans Kevin Walterrel erősítette meg elkapórészlegét, valamint Chris Spencerrel támadófalát – mindkét érkező egy évre írt alá, távozott viszon Sen'Derrick Marks, aki a csoportrivális Jacksonville Jaguarsnél tölti a következő szezonz. A Titánok másik csoportellenfele, az Indianapolis Colts egyéves szerződést kötött a korábbi Raiders-elkapó Darrius Heyward-Beyjel, a játékos 3 millió dollárt kereshet új munkaadójánál, a Fosztogatók pedig „cserébe" megszerezték a korábbi Broncos-cornerback Tracy Portert – hasonló időtartamra.

A Tampa Bay Buccaneers a New York Giantsnél szép éveket töltő elkapó Steve Smithszel, a fullback Brian Leonarddal és Nate Keading rúgóval állapodott meg, a Buffalo Bills pedg a Seattle Seahawkst elhagyó Alan Branch védőfalemberrel – utóbbi 3 millió dollárt kereshet a következő szezonban.

A Washington Redskins egy évre visszaigazolta DeAngelo Hall cornerbacket, aki 2.25 millió dollárt kereshet a Rézbőrűeknél, valamint érkezett a korábbi második körös választott irányító, Pat White is az együtteshez.

A holt szezon történéseiről ide kattintva olvashat, s megtekintheti az edzőváltások és a fontosabb szabadügynökök listáját is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik