NFL: simán nyert a Green Bay, kikapott a Minnesota és a Dallas is

Vágólapra másolva!
2010.09.19. 23:27
Magabiztos győzelmet aratott a Green Bay Packers (a Buffalo Bills  ellen) és az Atlanta Falcons (az Arizona Cardinals ellen) is az NFL 2. fordulójában. Ezzel szemben a Dallas Cowboys otthon kapott ki a Chicago Bearstől, a Minnesota Vikings pedig a Miami Dolphinstól.

Remek védekezésének köszönhetően nyert nagyon simán a Green Bay Packers a Buffalo ellen. Clay Matthews például háromszor sackelte a Bills irányítóját, Trent Edwardsot, aki mindössze 102 yardot passzolt a mérkőzésen, és kétszer el is adta a labdát. A „sajtfejűek" QB-je, Aaron Rodgers ezzel szemben 255 yarddal, két passzolt és egy futott touchdownnal vezette győzelemre csapatát.

A Packers két győzelemmel kezdte a szezont, míg a Minnesota Vikings két vereséggel. Brett Favre, a Vikingek QB-je háromszor adta el a labdát a Miami Dolphins ellen 14–10-re elveszített találkozón.

Hiába kapott el 142 yardot Miles Austin, csapata, a Dallas Cowboys otthon kapott ki a Chicagótól. A Bearsben Jay Cutler „vegytisztán" játszott: 29 átadásából 21 volt sikeres, ezekből az elkapók 277 yardot és 3 touchdownt hoztak össze.

Az Atlanta nagyon elverte az Arizona Cardinalst. A Falconsnál szinte minden klappolt a mérkőzésen, többen is remek teljesítményt nyújtottak. Jason Snelling 129 futott yardja és 2 TD-je azonban mindenképp említést érdemel. Nem rossz teljesítmény egy tartalék futójátékostól...

Michael Vick 284 yardot és két TD-t passzolt a Philadelphia színeiben a Detroit ellen. Az irányító ezúttal „csak" 37 yardot futott, ezt a műfajt meghagyta a csapat running backjének, LeSean McCoynak, aki 120 yardot és 3 TD-t ért el a mérkőzésen. A másik oldalon az újonc Jahvid Best szenzációs, de vesztes mérkőzésen van túl: 232 kombinált yardja és 3 touchdownja nem volt elég a Lions győzelméhez.

 NFL
ALAPSZAKASZ, 2. FORDULÓ
Green Bay Packers–Buffalo Bills 34–7
Minnesota Vikings–Miami Dolphins 10–14
Cleveland Browns–Kansas City Chiefs 14–16
Dallas Cowboys–Chicago Bears 20–27
Atlanta Falcons–Arizona Cardinals 41–7
Carolina Panthers–Tampa Bay Buccaneers 7–20
Detroit Lions–Philadelphia Eagles 32–35
Cincinnati Bengals–Baltimore Ravens 15–10
Tennessee Titans–Pittsburgh Steelers 11–19
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik