NFL: Peyton Manning döntött, visszavonul – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.06. 15:46
null
Peyton Manning döntött, visszavonul (Fotó: AFP)
Hamarosan bejelenti visszavonulását Peyton Manning, a bajnok Denver Broncos irányítója. Az ötszörös MVP, aki több statisztikai mutatóban is az NFL történetének legjobb irányítója, hétfőn sajtótájékoztatón búcsúzik el a ligától, ám a Broncos már hivatalos sajtóközleményt adott ki a 39 esztendős legenda döntésével kapcsolatosan.

 

A Denver nagyszabású sajtóeseményt rendez hétfőn a 2007 februárjában az Indianapolisszal, az idén a Denverrel bajnoki címet szerző játékos számára, aki március 24-én lesz 40 éves, és aki a mezszámához hűen 18 szezont töltött az NFL-ben.

Kövessen minket a Facebookon is!
Kövessen minket a Facebookon is!

„Ha megnézzük, az elmúlt évek során mi mindent valósított meg Peyton Manning akár emberként, akár irányítóként, elmondhatjuk, szerencsések vagyunk, hogy egy ilyen személy a csapatunk tagja volt. Elképesztő egyéniség, az együttes és a közösség első számú vezetője” – mondta John Elway, a Broncos általános igazgatója.

„Kétségtelen, hogy a munkamoráljának köszönhetően minden idők egyik legjobb irányítójává vált. Ő az az az ember, akivel mindenki együtt akart játszani, és aki a csapattársaiból a legjobbat hozta ki. Boldoggá tesz, hogy utolsó évében bajnokságot nyert velünk. Hihetetlen mennyiségű díjat nyert, rengeteg rekordot tart jelenleg is, ám számomra az elmúlt négy év a legkülönlegesebb – az, amit velünk elért. Hálás vagyok Manningnek, hogy úgy döntött, Denverbe szerződik és gratulálok neki a karrierjéhez, amellyel a Híressége Csarnokába is bekerül majd.”

PEYTON MANNING PÁLYAFUTÁSÁNAK LEGSZEBB PILLANATAIT HÉTFŐN A NEMZETI SPORT ONLINE PORTRÉVAL ELEVENÍTI FEL!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik