NFL: Owens az edzőket hibáztatja a Cincinnati gyenge szerepléséért

Vágólapra másolva!
2010.12.15. 13:12
A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) 2010-es szezonjának egyik legnagyobb negatív meglepetése a Cincinnati Bengals gyenge szereplése. A tavaly még a rájátszásban szereplő klubnak idén esélye sincsen a playoffra, és a csapat elkapója, Terrell Owens szerint ezért elsősorban az edzők felelősek.  

„Azt hiszem, mindannyian a lehetőségeink alatt teljesítünk. Kezdve a tulajdonossal és az edzőkkel. Mi, játékosok bizonyos részben annak a munkának vagyunk az eredményei, amit az edzők hét közben elvégeztetnek velünk. Természetesen mi állunk aztán a pályán. De az edzőknek meg kellene adni a lehetőséget arra, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból" – nyilatkozta a balhéiról elhíresült elkapó.

A Cincinnati a hétvégén a Pittsburgh Steelers ellen 23–7-es vereséget szenvedett, és ezzel sorozatban tizedik meccsén kapott ki, ami negatív klubcsúcsnak számít. A csapat jelenleg 2–11-es mérleggel az utolsó helyen áll az Amerikai főcsoportban.

„Nagyon frusztrált vagyok. Az egész szezonban egy szót sem szóltam, de tulajdonképpen azért hoztak ide, hogy a csapatot a rájátszásba segítsem. A jelenlegi helyezésünk egész egyszerűen csalódást keltő" – tette hozzá a kitűnő wide receiver.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik