NFL: Osweiler Houstonban, irányító nélkül maradt a Denver

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.09. 22:40
null
Peyton Manning után Brock Osweiler is elhagyta Denvert (Fotó: Reuters)
A Houston Texans alaposan bevásárolt az NFL-es szabadügynökpiac nyitásának napján: irányítónak a bajnok Denvert elhagyó Brock Osweilert, futónak a Miamiból érkező Lamar Millert, támadó falembernek a Kansas Cityt elhagyó Jeff Allent szerződtette. A Super Bowl-győztes Broncos Osweiler távozásával és Peyton Manning visszavonulásával átmenetileg irányító nélkül maradt.

Osweiler, aki Manning csereirányítója volt a Broncosnál, négy évre írt alá 72 millió dollárért, ebből 37-et biztosan zsebre tehet. Miller is négy évre kötelezte el magát, 26 millióért (14 garantált).

A Denvertől nem csak irányítók távoztak, Danny Trevathan linebacker korábbi edzője, John Fox csapatához, a Chicagóhoz írt alá.

A Detroit a Cincinnatit elhagyó Marvin Jonesszal pótolja a visszavonuló Calvin Johnsont, a New Jork Jets a Chicagóból érkező Matt Fortéval a Jacksonville-be költöző Chris Ivoryt.

Janoris Jenkins, a Rams cornerbackje Los Angeles helyett New Yorkba költözik, a Giants öt évre 62.5 milliót fizet neki. Az Óriások a védőfalat is megerősítik, Jason Pierre-Paul marad, míg a Miamiból érkező Olivier Vernon öt évre 85 millió dollárt (52.5 garantált) kap.

Az Atlanta is bevásárolt, Alex Mack center Clevelandből, Matt Schaub csereirányító Baltimore-ból, Mohamed Sanu elkapó Cincinnatiből költözik Georgiába – bár utóbbi szerződtetése még koránt sem biztos.

Elbocsátások is történtek, a Miami Brent Grimes hátvédtől, a New York Jets Jeremy Kerley elkapótól vált meg.

Az átigazolások folyamatosan zajlanak, csütörtök délelőtt bővebb anyaggal jelentkezünk.

A 2016-os holt szezon összes történése egy helyen!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik