NFL: óriási pácban a Patriots, hónapokra kidőlt a klasszis

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.01. 20:26
Egybehangzó sajtóhírek szerint akár két hónapot is kihagyhat Rob Gronkowski, az NFL-ben szereplő New England Patriots (és a liga) klasszis tight endje.

Rob Gronkowski néhány hete, a Seattle Seahawks elleni összecsapáson sérült meg, miután Earl Thomas, az ellenfél söprögetője az egyik játéknál brutális ütést mért a sztárra. A tight end mellkasi és hátsérülést szenvedett, ám a New York Jets ellen már pályán volt, sokáig azonban nem bírta, az első negyedben lejött.Rob Gronkowski néhány hete, a Seattle Seahawks elleni összecsapáson sérült meg, miután Earl Thomas, az ellenfél söprögetője az egyik játéknál brutális ütést mért a sztárra. A tight end mellkasi és hátsérülést szenvedett, ám a New York Jets ellen már pályán volt, sokáig azonban nem bírta, az első negyedben lejött.

A hírek szerint Gronkowski pénteken hátsérülése miatt már kés alá fekszik, és felépülése akár két hónapot is igénybe vehet. Amennyiben a becslések pontosak, úgy óriási bajba kerülhet a néhány hete még egyértelműen favoritnak számító Patriots, Gronwkoski ugyanis a gárda, és a Tom Brady vezette támadószekció legveszélyesebb fegyvere.

Ez a sérülés pedig hosszú távon sem jó előjel Gronkónak, a szupersztárnak ugyanis karrierje során sokadszor gyűlik meg a baja hátfájdalmaival – ez lesz a harmadik alkalom, hogy emiatt meg is kell műteni, 2009-ben és 2013-ban is hasonló problémák miatt feküdt kés alá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik