Arról már a múlt héten beszámoltunk, hogy Still lánya áttétes gyerekkori rákbetegségben szenved, ezért a játékos a nyári felkészülés során nem tudott kellően jó teljesítményt nyújtani, amiért kikerült az együttesből, de visszavették a bő keretbe, hogy tudja fizetni Leah kezelésének költségeit.

A Bengals hétfőn felhívta az első csapathoz Stillt, aki meg is kapta a mezszámát, a 75-öst. A klub ezzel egyidejűleg közölte, hogy a védekező falember számával és nevével ellátott hivatalos mezek eladásából (egyenként 100 dollár) befolyó összeggel a cincinnati kórház gyerekrákkutatását támogatják.

Több sem kellett, Still mezéből az első 24 órában többet adtak el, mint eddig bárkiéből a Bengals
története során. S azt is biztosra vehetjük, hogy vasárnap az Atlanta elleni hazai mérkőzésen (Tv: C8, 20.00) ő kapja majd a legnagyobb ovációt a szurkolóktól. 

Az ESPN megtudta, hogy Leah esélye a túlélésre 50 százalék, s hogy egymillió dollár kell a kezelésére. A hetente 6300 dollárt kereső Still szerződésében – akárcsak a többi NFL-játékoséban – benne van az a biztosítás is, amely garantálja, hogy a liga állja a kezelési költségeket.