NFL: menetrendek, a csapatok adatlapja, szavazások!

Vágólapra másolva!
2013.08.07. 14:37
null
Az alapszakasz a címvédő Ravens Broncos elleni idegenbeli mérkőzésével indul – a rájátszásban óriási csatában a Hollók nyertek (Fotó: Action Images)
Nyakunkon a tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2013-as idénye. Az előszezon már megkezdődött a Dallas Cowboys–Miami Dolphins Hall of Fame-mérkőzéssel, és már egy hónap sincs hátra a címvédő Baltimore Ravens Denver Broncos elleni idegenbeli idénynyitójáig.

 

 

Kíváncsi kedvenc csapata sorsolására? Az együttesek adatlapján nemcsak a következő hat mérkőzés párosítását láthatja mindig előre, hanem az előző hat összecsapás eredményét és a találkozóval foglalkozó cikket is megtekintheti!

Az előszezon és a teljes 2013-as idény menetrendje is elérhető adatbankunkból, amely a szezon során természetesen idén is a folyamatosan frissülő tabellákat (a csoportok, majd a bajnokság feléhez érve a konferenciák állását) is tartalmazza.

Ön szerint melyik csapat nyeri meg a 2013-as bajnokságot? Az előző kiírásban is rájátszásba jutó valamelyik együttes? Netán egy másik klubra adná a voksát?

Megszokott már, hogy valamelyik csoportutolsó nagy feltámadást bemutatva a következő idényben csoportelsőként végez. Ön szerint melyik csapatnak van erre a legjobb esélye?

Az sem számít már óriási meglepetésnek, ha valamelyik csoportgyőztes egy szezonnal később nem jut be a rájátszásba. Ön szerint erre melyik együttesnek van a legnagyobb sansza?

Kíváncsi a holt szezon történéseire? Ki hosszabbított csapatával, melyik játékos kapott valamilyen tendert az együttesétől? A csapatok között milyen játékoscserék zajlottak le? A szabadügynökké váló játékosok hol kötöttek ki? Milyen edzőváltások történtek a csapatoknál? Ki vonult vissza? Melyik együttes kiket draftolt? Ide kattintva mindent elérhet!

SZAVAZÁS

Ön szerint melyik csapat nyeri meg az NFL 2013-as szezonját?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

SZAVAZÁS

Ön szerint melyik csoportutolsónak van a legnagyobb esélye ezúttal megnyerni a divízióját?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!


SZAVAZÁS

Ön szerint melyik csoportelsőnek van a legnagyobb sansza rá, hogy ezúttal még a rájátszásba se jusson be?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik