NFL: kegyetlen gyermekbántalmazással gyanúsítják a sztárfutót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.13. 07:15
null
Adrian Peterson vasárnap biztosan nem lép pályára (Fotó: vikings.com, archív)
Gyermekbántalmazás miatt elfogatóparancsot adott ki a rendőrség a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) egyik legjobb futójátékosa, a Minnesota Vikingsban játszó 29 éves Adrian Peterson ellen.

 

Több amerikai forrás is jelentette és a rendőrség is megerősítette, hogy gyermekbántalmazás ügyében elfogatóparancsot adtak ki a Minnesota Vikings klasszisa, Adrian Peterson ellen. Eközben a csapat bejelentette, hogy a futó kihagyja a vasárnapi meccset a New England Patriots ellen.

A yahoo.com cikke szerint Peterson egy fa ágával verte meg a négyéves fiát, akinek az egész testét sérülések borították.

A játékos ügyvédje, Rusty Hardin azt állítja, védence nem akart sérüléseket okozni, csak szerette volna megleckéztetni a fiút. Peterson egy másik gyermekét tavaly tragikus körülmények között veszítette el.

Az NFL folyamatosan hangos a botrányoktól, rendőrségi ügyektől. Legutóbb egy másik klasszis futóról, a Baltimore Ravensszel Super Bowlt nyerő Ray Rice-ról kerültek napvilágra olyan felvételek, amelyeken ájultra veri a barátnőjét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik