NFL: JPP-t „másolta” a Bucs védője, két ujjába került

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.08. 22:32
Nem mindenki úszta meg a július 4-ei tűzijátékozást. Amíg az NFL-ben szereplő New York Giants sztárja, Jason Pierre-Paul a hírek szerint „csak" ideg és szövetkárosodást szenvedett butasága miatt, addig C.  J. Wilson, a Tampa Bay Buccaneers játékosa két ujját is elveszítette az önfeledt mulatozásban.

A 2013-ban, draftolatlanul a ligába kerülő C. J. Wilsonra eddig sem tekintettek eddigi csapatai kezdőként, ám ha ez nem lenne elég, ő tett róla, hogy ezek után még kevesebb esélye legyen arra, hogy a pályára kerüljön.C. J. Wilsonra eddig sem tekintettek eddigi csapatai kezdőként, ám ha ez nem lenne elég, ő tett róla, hogy ezek után még kevesebb esélye legyen arra, hogy a pályára kerüljön.

A 25 esztendős szélső hátvéd számára ugyanis – épp ahogy a Giants sztárja, Jason Pierre-Paul – olyannyira „jól" sikerült a függetlenség napi július 4-i tűzijátékozás, hogy súlyosan meg is sérült miatta.

A játékos a hírek szerint két ujját is elveszítette. Noha Wilson ügynöke azóta cáfolta a pletykákat, a családhoz közel álló források szerint igazak a rémes hírek.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik