A Dolphins a felvételek kapcsán jelezte, látta a videót, az ügyben belső nyomozást indított, viszont egyelőre nem kívánta kommentálni az esetet.

Azt nem tudni, mikor készült a felvétel, amin Chris Foerster, a csapat támadófalának edzője három fehér csík felszívása közben szerelmet vall egy hölgynek, Foerster mindenesetre azt mondja benne, hogy hivatalos egy csapatmegbeszélésre, ám „előtte még ezt megteszi”.

A tréner balszerencséjére a szóban forgó Kijuana Nige felrakta a közösségi oldalára a videót. Azt nem tudni, miért tette, ám az esetet illetően olyat is lehetett hallani, miszerint Nige „férfiak szórakoztatására szakosodott”, Foerster pedig nem fizette ki.

A szóban forgó videó

Foerster 25 éve dolgozik az NFL berkein belül – karrierjét 1993-ban a Minnesotánál kezdte, azóta aktívan „végigjárta” a profi ligát.

A szakember 2016 óta a Miami alkalmazottja, a hírek szerint ő az NFL egyik legjobban fizetett asszisztense, állítólag évi 2 és 3 millió dollár között keres.

Kijuana Nige

Guy: You look like a cartoon character‼️ Me: Which One? Guy: Jessica Rabbit

91 Likes, 2 Comments - Starr(@luvnthahustle) on Instagram: "Guy: You look like a cartoon character‼️ Me: Which One? Guy: Jessica Rabbit"


One thang about me is idk how 2 lose @bodypaintking

99 Likes, 11 Comments - Starr (@luvnthahustle) on Instagram: "One thang about me is idk how 2 lose @bodypaintking"


Because milk really does a body good #la #lamodels #lamodel #laphotographer #lasvegas #lasvegasmodels #lasvegasstrip #miami #miamibeach #miaminights #houston #houstonmodels #nyc #ny #nymodels photographer : @j_alexphotos

176 Likes, 19 Comments - Starr(@luvnthahustle) on Instagram: "Because milk really does a body good #la #lamodels #lamodel #laphotographer #lasvegas..."


Drippin milk n Diamonds #nymodels #nyc #model #models #modellife #nudism #lamodels #losangeles #lasvegas #atlanta #atl #atlmodel #atlmodels #miamibeach #miami #houston #kansascity #newyork #newyorkcity

101 Likes, 7 Comments - Starr(@luvnthahustle) on Instagram: "Drippin milk n Diamonds #nymodels #nyc #model #models #modellife #nudism #lamodels #losangeles..."


Had a blast @barnaclesduluth #atl #atlpics #atlanta #atlmusic #atlmodels #atlmodel #la #lamodels #lasvegas #losangeles #model #models #miami #miamimodels #photographer #milanfashionweek S/O 2 @bornfiwin dope pic