NFL: Fitz segítsége, távozó Főnök, hosszabbító Oroszlán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.10. 16:27
Bár a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2013–2014-es idénye egy hete véget ért, ez nem jelenti azt, hogy szeptemberig leáll a gépezet, éppen ellenkezőleg, gőzerővel beindult a holt szezon.

A Kansas City Chiefs elbocsátotta cornerbackjét, Dunta Robinsont. A korábban a Houston Texanst és az Atlanta Falconst is erősítő 31 éves szélső védő 2013 márciusában hároméves szerződést kötött a Főnökökkel, amelynek értelmében akár 13.75 millió dollárt is kereshetett volna, de a 2013-as idényben csak 8 mérkőzésen tudott pályára lépni.Dunta Robinsont. A korábban a Houston Texanst és az Atlanta Falconst is erősítő 31 éves szélső védő 2013 márciusában hároméves szerződést kötött a Főnökökkel, amelynek értelmében akár 13.75 millió dollárt is kereshetett volna, de a 2013-as idényben csak 8 mérkőzésen tudott pályára lépni.

A Detroit Lions meghosszabbította kezdő centere, Dominic Raiola szerződését, így a 2014-es szezonban is a 35 éves játékos adhatja fel Matthew Stafford irányítónak a tojást.

Az Arizona Cardinals átstrukturálta Larry Fitzgerald szerződését, ennek köszönhetően a csapat 2014-es fizetési sapkájában plusz 9.4 millió dollárnyi hely szabadult fel.

Az Indianapolis Colts a főedző speciális segítőjének nevezte ki az előző bajnokságban a Cleveland Brownst irányító Rob Chudzinskit, aki a miami egyetemen már nyolc éven keresztül együtt dolgozott a Csikókat dirigáló Chuck Paganóval.

Az idei játékosbörzére jelentkező Michael Sam bejelentette, a férfiakhoz vonzódik. A Missouri Egyetem kiválóságának (akit a konferencia legjobb védőjének választottak meg) értékét a drafttal foglalkozó oldalak nagyjából a 3. kör környékére teszik. Kérdéses, hogy bejelentése miatt csúszik-e esetleg pár csapatnál, és hogy végül hol kel el, de többen, köztük a Cincinnati Bengals együttesében a rájátszásban szereplő Meskó Zoltán, is kiemelték a játékos bátorságát.

„Büszke vagyok Michael Samre. Hatalmas bátorságra volt szüksége, hogy ezt megtegye" – olvasható Meskó Zoltán tweetjében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik