NFL: Chandler a Patsben, tovább erősített a Dolphins

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.13. 21:22
null
Nick Fairleyvel még brutálisabb lehet a Rams védőfala (Fotó: Action Images)
Alaposan belehúzott a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Miami Dolphins – a klub legújabb szerzeménye az elkapó Kenny Stills, aki a New Orleans Saintstől érkezett Dannell Ellerbe linebacker játékjogáért, valamint egy harmadik körös draftcetliért cserébe.

 

Alig száradt meg a tinta a klasszis védő, Ndamukong Suh szerződésén, a Dolphins máris újabb tehetséget szerzett meg. A 22 éves elkapó, Kenny Stills az előző szezonban Drew Brees egyik legfőbb fegyvere volt a New Orleansban, 931 yardja mellett 3 TD-t szerzett.

A fiatal játékosért a Miami egy harmadik körös választási jogot, valamint Dannell Ellerbe linebackert adta oda.

A Szentek eközben négy évre szerződtették a futó C. J. Spillert, míg a Rams meglepetésre egy védőfalembert szerzett meg a szabadügynökpiacról, méghozzá a Detroitból távozó Nick Fairleyt, aki egy év alatt 5 millió dollárt kap majd.

A címvédő Patriots a tight end Scott Chandlerrel állapodott meg, az eddig aktívan tevékenykedő Colts riválisa, a Tennessee Titans pedig két passzsiettetőt is magához láncolt.

Elsőként Derrick Morgan írt alá, az ő markát négy év alatt 27 millió dollár ütheti, amelyből 10.5 millió a garantált tartalom. Nem sokkal Morgan után Brian Orakpo is szignózta kontraktusát, amelynek értelmében négy évig lehet a Titans játékosa, ezalatt összesen 32 millió dollárhoz juthat.

DeMarco Murray távozása után megtalálta helyettesét a Dallas Cowboys, méghozzá a 27 esztendős Darren McFadden személyében, aki két szezon alatt körülbelül 6 millió dollárral gazdagodhat. McFadden mellett a linebacker Jasper Brinkleyvel is sikerült kétéves megállapodást kötni.

A Tehenészek csoportbeli riválisa, a Washington a szélső hátvéd Chris Culliverrel erősített, ő négy éves, 32 millió dolláros szerződést firkantott alá.

Edzőváltások, hosszabbítások, átigazolások, sérülések – minden, ami a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015-ös idénye előtti uborkaszezon során történik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik