NFL: Buffalóban nem rendeznek vasárnap Bills-Jets meccset

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.20. 22:48
Elmarad a péntekre kiírt Buffalo Sabres–New York Rangers mérkőzés az észak-amerikai jégkorongbajnokságban (NHL) a Buffalo környékén tapasztalható folyamatos erőteljes havazások miatt – jelentette be a liga csütörtökön. Az összecsapás új időpontjáról még nem született döntés.

Az Egyesült Államok New York államában tapasztalható viszontagságos időjárási körülmények miatt az amerikaifutball-bajnokság (NFL) Buffalo Bills–New York Jets fellépésének megrendezése is kérdésessé vált. Ugyan korábban olyan hírek jelentek meg, hogy az összecsapás helyszínén, a Ralph Wilson Stadionban nem okoz gondot az átlagosan hullott mintegy 76 centiméteres hómennyiség – a Bills tájékoztatása szerint mintegy 220 ezer tonna havat kellett volna a meccs lebonyolításához megmozgatni... –, a már nyolc halálos áldozatot követelő havas-szeles időjárás miatt a találkozó veszélyeztette volna a közbiztonságot, ezért az NFL úgy döntött, hogy másik helyszínen, másik időpontban kerül sor az összecsapásra. az átlagosan hullott mintegy 76 centiméteres hómennyiség – a Bills tájékoztatása szerint mintegy 220 ezer tonna havat kellett volna a meccs lebonyolításához megmozgatni... –, a már nyolc halálos áldozatot követelő havas-szeles időjárás miatt a találkozó veszélyeztette volna a közbiztonságot, ezért az NFL úgy döntött, hogy másik helyszínen, másik időpontban kerül sor az összecsapásra.

„A prioritás az emberek biztonsága. A tárgyalások folynak a rendezés lehetséges alternatíváiról” – közölte az NFL szóvivője, Greg Aiello.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik