NFL: 350 guriga WC-papírral repült Londonba a Jets

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.03. 13:11
Október 4-én vasárnap a londoni Wembley Stadionban csap össze két NFL-csapat, a New York Jets és a Miami Dolphins. A New York-i csapat játékosai a szükségesnél is jobban felszerelkezve érkeztek a szigetországba.

Sajtóértesülések szerint a Jets stábja a rengeteg futballcipő, sisak, vállvédő, egyéb felszerelés és saját szakács mellett felpakolt a repülőgépre 350 guriga eredeti, hamisítatlan amerikai WC-papírt. Miért? Az ok nagyon egyszerű: a tapasztalatok szerint a londoni WC-papír nem elég puha a tengerentúli hátsóknak. Miért? Az ok nagyon egyszerű: a tapasztalatok szerint a londoni WC-papír nem elég puha a tengerentúli hátsóknak.

„Néhányan talán azt gondolják, ez azért túlzás. De tudják mit, egyáltalán nem volt nagy kiadás, úgyhogy saját WC-papírt is hoztunk magunkkal. Próbálunk pontosan olyan körülményeket teremteni a srácoknak, mintha otthon lennének” – idézi a New York Times Aaron Degenerest, a klub egyik menedzserét.

A Jets és a Dolphins vasárnapi mérkőzésére korábban soha nem tapasztalt gyorsasággal fogytak el a belépőjegyek. 2015-ben még két NFL-mérkőzés lesz Londonban, október 25-én a Buffalo Bills és a Jacksonville Jaguars, november 1-jén a Kansas City Chiefs és a Detroit Lions csap össze.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik