A szurkolólányok elengedhetetlen mellékszereplő egy amerikaifutball-mérkőzésnek, miért lenne ez másképp az év egyik legnagyobb sporteseményén?

 
Pro Bowl: Wilson parádézott, Beckham védőnek állt, megint Irvinék nyertek
Út a Super Bowlig: a denveri Musztángok elit védelmét is bedarálják Newtonék?
Madden-szimuláció: óriási denveri fordítás, de Newton örülhet a végén – videó!
Red Zone: Peyton Manning>Panthers, birodalmi rohamosztagos>Palmer
WAG-csata: Szupermodell Bowl – pornós is van a döntős NFL-barátnők közt!
Szubjektív díjkiosztó: CaMVP Newton, ezúttal nem Watt az év védője

A cheerleaderek az esetek többségében csak a hazai meccseken buzdítják a csapatot és lelkesítik a szurkolókat, az NFL nagydöntőjére azonban természetesen ők is elutaznak.

A csaknem harmincfős női szurkológárda – akárcsak az NFL-csapat – szigorú szabályok szerint működik, a tagfelvétel is sorozatos megméretésekhez kötött, számos feltételnek kell megfelelni.

Minden cheerleadernek rendelkeznie kell civil állással és minimum középiskolai végzettséggel. Emellett elvárás a sportos, ápolt, formás és kidolgozott test s természetesen a megfelelő tánctudás. A Panthers sztárjaiért táncoló TopCats tagjai között például van nővér, rendezvényszervező, marketinges és tanár is. Átlagéletkoruk 25 év, de a paletta széles, 18 és 42 éves pomponlány is akad. A cheerleaderek önálló egységet alkotnak, a meccsek mellett fellépnek városi, szervezeti és jótékonysági rendezvényeken is. Az „első csapat” mögött általában van egy juniorszárny is, amely az utánpótlásért felel.

Jöjjenek hát az 50. Super Bowl legcsinosabb résztvevői, a Carolina Panthers és a Denver Broncos szurkolólányai! Ön szerint melyik gárda nyerné a cheerleaderek különversenyét? A galériák átlapozása után szavazzon!

Carolina Panthers - A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Denver Broncos - A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

Melyik csapat nyerje a Cheerleader Super Bowlt?

Eredmények állása