Megmutatjuk, melyik csapat hogyan juthat be az NFL rájátszásába!

Vágólapra másolva!
2013.12.27. 18:36
null
Peyton Manning megdöntötte Tom Brady TD-rekordját. De vajon összejön ezúttal a bajnoki cím is? (Fotó: Action Images)
2013-ban is hétről hétre jelentkezik a Red Zone! Sorozatunkban a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) fordulóinak legérdekesebb eseményeiből szemezgetünk, a 20 yardos vonaltól egészen a célzóna határáig, majd egy merész tippel át is lépjük azt. Tartsanak velünk, mert mi biztosan eljutunk a vörös zónán keresztül a touchdownig! Peyton Manning letaszította Bradyt a csúcsról, aki cserébe beérte Marinót. De miben a legjobb a Colts? Playoff-blokkunkban megmutatjuk melyik csapat, hogyan juthat be az NFL rájátszásába!

20 YARD – AZ IDÉN KEVESEBB VOLT A TÉRDSZALAGSZAKADÁS. VAGY MÉGSEM?
Amikor az előidény mérkőzésén a houstoni D. J. Swearinger úgy szállt bele Dustin Kellerbe, a Miami frissen igazolt tight endjébe, hogy a támadó háromszoros szalagszakadást szenvedett a térdében, sokan megijedtek. Amikor a védő elmondta, hogy a fejsérülések elkerülése érdekében hozott szigorítások miatt a védők inkább az ellenfelek lábát támadják majd, még borúsabb lett a hangulat. Ehhez képest a liga kimutatása szerint a szezon első háromnegyedében 30 ACL (elülső keresztszalag)-szakadás történt, ami kevesebb az előző négy év hasonló szakaszában történteknél (tavaly 39 volt). Az MCL (belső oldalszalag) viszont 89 esetben szakadt el, ami növekedést jelent a tavalyi 74-hez képest, de elmarad a 2011-es 106-tól.

19 YARD – RODGERS VISSZATÉR A PÁLYÁRA, SZTÁROK SZENVEDTEK SÚLYOS SÉRÜLÉST
Bár fentebb említettük, hogy alacsonyabb volt az ACL-szakadások aránya idén, az előző fordulóban két ligaelit sztár is ennek esett áldozatául, a denveri irányítósiettető Von Miller és a St. Louis Rams irányítóinak legfőbb védelmezője, Jake Long. Aaron Rodgers visszatérhet csapata utolsó alapszakaszbeli mérkőzésére, Tony Romo viszont műtéten esett át, így nem játszhat a sorsdöntő Eagles elleni meccsen. A sérülthelyzetről bővebben ide kattintva olvashat!

18 YARD – ED REED VÉGRE BEINDULT!
Alig három hete jegyeztük meg, mennyire nem megy ebben a szezonban Ed Reednek és csapatainak, hiszen a Houston Texans két győzelménél sérült volt, azóta pedig csak vereséget szenvedett az együttes (ezt a rossz szokását azóta sem vetkőzte le), majd a New York Jetshez átkerülve újabb három vereség következett, így 0–10-es mérlege volt a 2013-as szezonban. Az utóbbi három fordulóban azonban két interceptiont is jegyzett, csapata pedig mindkét meccset megnyerte, csak a kettő között, a Carolina elleni (vállalható) vereség csúszott be. Reed karrierje során ezzel már 63 interceptionnél tart, amelynél többet a liga történetében csak öten szereztek!

17 YARD – ELI MANNING 35000! ÉS NEGATÍV CSAPATREKORD...
A Detroit idegenbeli legyőzése során Eli Manning 256 yardot és egy TD-t passzolt, előbbivel így átlépte a 35000-es mérföldkövet (35193), az aktív irányító közül testvére, Peyton, Brees és Brady után negyedikként. Dobott azonban egy interceptiont is, ezzel pedig már 26-nál jár, ennél többet pedig még egy Giants-irányító sem jegyzett egy szezonban (25-öt korábban már neki is sikerült).

16 YARD – UTOLSÓ CSAPAT RÁJÁTSZÁSBA FUSS!
Mindig csodálattal adózunk a liga kiegyensúlyozottságán, amit nagyon jól jellemez, hogy sorozatban ez már a 11. szezon, amelyben egy csapat úgy nyeri meg a csoportját, hogy egy évvel korábban az utolsó, vagy holtversenyes utolsó helyen zárt. Ezúttal a Carolina Panthersé az érdem, igaz, az NFC déli csoportjában ez mindenképpen igaz lett volna a hétvégi meccs eredményétől függetlenül, hiszen egy idénnyel ezelőtt a Falcons mögött a Panthers, a Saints és a Buccaneers is 7–9-cel zárt, a Párducok és a Szentek versenyfutásába pedig jó ideje csak kívülről tud beleszólni a Tampa Bay és az Atlanta. Na de az AFC Nyugati csoportjában ennél sokkal simábban zárt az utolsó helyen, sőt, az egész liga utolsó helyén a Kansas City, amely ugyan a csoprotelsőségről lemaradt, de a rájátszást már jó ideje bebiztosította. A Saints, ha nem kap ki az utolsó héten, szintén feliratkozhat a csoportutolsóból rájátszásba jutók közé.

15 YARD – ELKAPÓK ÉS ELFOGÓK
A Houston Texans pocsék szezonjának két üde színfoltja az év védője címért ismét óriási erővel küzdő J. J. Watt és AndreJohnson, utóbbi a Denver elleni négy elkapásával már 103-nál jár, ezzel pedig ötödik olyan idényét is letudta, amikor átlépte a 100-as határt. Ez rajta kívül az aktív játékosok közül egyedül Wes Welkernek sikerült.

A Washington Redkins játékosa, PierreGarcon a Dallas ellen tarthatatlan volt, 11 passzból 144 yardot és egy TD-t szerzett, így a szezonban már 107/1290-nél jár. Előbbivel megdöntötte a csapat rekordját, amelyet még Art Monk tartott 1984-ből (106).

Nem csak az elkapók, hanem az irányítók passzaira vadászók is jól teljesítenek, a Seahawks cornerbackje, Richard Sherman az Arizona elleni újabb két interceptionjével már 20-nál jár 2011 óta, az elmúlt három szezonban ő szerezte a legtöbbet.

Ugyanezen a meccsen a Cardinals belső linebackerje, Karlos Dansby is jegyzett egy interceptiont, így a szezonban már négynél tart, ebből ráadásul kettőből TD-t is szerzett már, mindezt megspékelve 6.5 sackkel. 1994 óta ő lett az első játékos, aki legalább 6 sackkel, 4 interceptionnel és 2 TD-vel zárjon egy szezon.

A Carolina Panthers linebackere, Luke Kuechly (ejtsd: kikli) sem tétlenkedett a hétvégén, 24 (!) szerelést és egy interceptiont jegyzett Drew Brees Saintsje ellen. Ezzel 2001 óta az első olyan játékos lett, aki legalább 20 szerelést és egy interceptiont jegyez egy meccsen, és 1994 óta mindössze a második, aki egy meccsen 24 szerelésig jut.

És ha már interceptionök, íme, az egyik leglehetetlenebb labdaszerzés az idényből:



14 YARD – NFL-TÖRTÉNELMI MÉLYPONT LEHET A HOUSTONI
A Houston Texans fennállása során először csak egyetlen meccset tudott megnyerni egy idényen belül saját stadionjában, a Reliant Stadiumban. A texasiak a záró fordulóban a Tennessee-vel csapnak össze idegenben, és ha kikapnak, az NFL-ben elsőként elmondhatják magukról, hogy kétgyőzelmes idényrajt után 2–14-es mérleggel zártak egy idényt.

13 YARD – CHARLES REKORDKÖZELBEN, DE ELSZALASZTHATJA, HA PIHENTETIK
Jamaal Charles az Indianapolis ellen ebben a szezonban 12-edszer jutott 100 yard fölé a futott és elkapott yardok összegével úgy, hogy touchdownt is jegyzett a mérkőzésen. Ebből a szempontból az NFL rekordját Emmitt Smith tartja 1995-ös teljesítményével, a Dallas futója 18 éve 13 ilyen mérkőzést jegyzett. A rekord beállításához Charlesnak San Diegóban is remekelnie kellene, de a Chiefs a PO-helyzetén már nem változtathat, így is, úgy is az ötödik helyen zár, azaz Andy Reid könnyen úgy dönthet, hogy pihenteti a legjobbjait, köztük Charlest is, így a rekordbeállítás meghiúsulhat.

12 YARD – VARÁZSLATOS SASFORDULAT, HÉTFŐ ESTI 49ERS-SIKEREK, WILSON ELSŐ HAZAI VERESÉGE
A Seattle Seahawks 14 sorozatban megnyert hazai bajnoki után először hagyta el vesztesen saját pályáját, ez pedig egyben azt is jelenti, hogy Russell Wilson NFL-pályafutása első otthoni vereségét szenvedte el.

A San Francisco 49ers igencsak jó hétfő esti szériában van, az Atlanta legyőzésével már hat sikernél tartanak, ennél jobbat pedig csupán a csoportrivális Seahawks tud felmutatni (8). A 49ers már biztosan bejut a rájátszásba, ezzel pedig Jim Harbaugh főedző irányítása során mind a három alkalommal megtette ezt – csak viszonyításképpen, előtte sorozatban nyolcszor maradtak le a playoffról.

A Philadelphia Eagles próbálta az ellenkező végleteket járni, idén franchise-rekordot döntött sorozatbeli 10. hazai zakójával, ezt követően azonban beindult a Sasok szekere, most már négygyőzelmes szériában vannak. Ezúttal 54 pontot szereztek a Chicago Bears ellen, ez a szezon során a harmadik legjobb teljesítmény egy csapattól (az idei csúcsot a Chiefs tartja 56-tal). Érdekesség, hogy a Sasok közül Nick Foles irányító, LeSean McCoy futó és DeSean Jackson elkapó is volt már a hét játékosa az NFC-ben ebben a szezonban, ilyen triplázásra pedig az 1999-es Rams óta egy együttesnél sem volt példa (akkor Kurt Warner, Marshall Faulk és Isaac Bruce is nyert).

Nick Foles, DeSean Jackson és LeSean McCoy a legendás 1999-es Rams nyomdokain (Fotó: blogs.delawareonline.com)
Nick Foles, DeSean Jackson és LeSean McCoy a legendás 1999-es Rams nyomdokain (Fotó: blogs.delawareonline.com)


PLAYOFF BLOKK

11 YARD YARD – HA MOST KEZDŐDNE A RÁJÁTSZÁS: EGY FORDULÓVAL A VÉGE ELŐTT MÉG NÉGY HELY KIADÓ
Ha csak 16 hétből állt volna az alapszakasz, az AFC-ben a Denver és a New England figyelné tévén, hogy mihez kezd egymással a Cincinnati és a Miami, illetve az Indianapolis és a Kansas City. Az NFC-ben a Seattle és a Carolina pihenhetne egy-egy hetet, miközben a wild card körben a Philadelphia a New Orleanst, a Chicago pedig a San Franciscót fogadná. Ám lesz 17. játékhét, így még csak annyi bizonyos, hogy a Denver szabadnapos lesz, az AFC-ben a New England, az Indianapolis és a Cincinnati is megnyerte a csoportját, és hogy a Kansas City lesz az ötödik kiemelt. Az NFC-ben még csak az biztos, hogy a Seattle, a Carolina és a San Francisco playoff-résztvevő, de egyikük kiemelése sem szent még. Következő blokkunkban az utolsó forduló eshetőségeit elemezzük.

10 YARD – A NEW ENGLAND MÉG LEHET FŐCSOPORTELSŐ, DE ELMEHET A PIHENŐHETE IS
Nézzük, hogyan helyezkednek az AFC-ben a rájátszásba jutott csapatok! A Denver csoportelsősége és szabad hétvégéje már biztos, de lemaradhat az első helyről, ha kikap Oaklandben, és a New England legyőzi otthon a Buffalót. A Patriots azonban nemcsak nyerhet, veszíthet is, ha ugyanis kikap a Billstől, elszalaszthatja a szabad hétvégét: a Cincinnati és az Indianapolis (ebben a sorrendben) csak a Pats botlására vár.

9 YARD – A MIAMINAK NEM ELÉG NYERNIE. VAGY MÉGIS?
Jelen állás szerint a Miami Dolphins a hatodik kiemelt az AFC-ben, és meg is tartja a helyét, ha hazai pályán legyőzi a New York Jetset, valamint a Baltimore és a San Diego is nyer az utolsó fordulóban. Ám az egymás elleni eredmények miatt abban az esetben, ha mind a három csapat kikap (és nem nyer a Pittsburgh), már a Ravens áll az élre a hármas holtversenyben. A Miaminak tehát saját győzelme esetén a Ravens veresége vagy a Chargers győzelme szükséges az üdvösséghez, míg a Baltimore akkor örülhet, ha a Miami vagy a San Diego kikap, miközben bravúros győzelmet arat Cincinnatiben.

8 YARD – MEGSZAKÍTJA-E A CHARGERS A PHILADELPHIAI SUPER BOWL-KAPCSOLATOT?

A szezon előtt tudhattuk, hogy a San Diego az idény egyik titkos favoritja, már csak azért is, mert a Chargers látogatott elsőként Philadelphiába az alapszakaszban. Márpedig a 2010-es, a 2011-es, a 2012-es és a 2013-as Super Bowlt is az a csapat nyerte meg, amely ellen az Eagles az első hazai alapszakaszmeccsét játszotta, és az idén a Chargerst „dobta a gép." A San Diego decemberi/januári mérlege az alapszakaszban 2006 óta 31 győzelem és 6 vereség, aminél csak a New Englandé jobb ebben az időszakban. A dél-kaliforniaiak még bejuthatnak a rájátszásba, de nem csak rajtuk múlik: a Kansas City legyőzése mellett a Miami (otthon a Jets ellen) és a Baltimore (Cincinnatiben) veresége is kellene.

SZAVAZÁS

Ön szerint melyik csapat nyeri meg az NFL 2013-as szezonját?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

7 YARD – RAJT NÉGY VERESÉGGEL, DE MÉG MINDIG PISLÁKOL A REMÉNY LÁNGJA A STEELERSNÉL
A Pittsburgh Steelers rögös utat járt be az idén: az AFC Északi csoportjának egyik sztárcsapata négy vereséggel kezdte a szezont, de aztán képes volt felállni a padlóról, és a rémes kezdés ellenére elérte, hogy az utolsó fordulóban is legyen matematikai esélye a rájátszásba kerülni. Ehhez kellett a Green Bay Packers idegenbeli legyőzése (és Ben Roethlisberger első, 2010 decembere óta futott TD-je), de hatalmas mázli kellene a 17. fordulóban. Nem elég legyőzni a Cleveland Brownst, kell a Baltimore veresége Cincinnatiben, a San Diego botlása otthon a Kansas City ellen és a Miami zakója szintén hazai pályán a New York Jets ellen.

6 YARD – AZ NFC-BEN MÉG SEMMI SEM BIZTOS, MINDEN PLAYOFFÉRT HAJTÓ CSAPAT TÉTTEL JÁTSZIK
Az NFC-ben a Seattle a St. Louis legyőzésével bebiztosítja első helyét a főcsoportban, de ha kikap, a Carolina vagy a San Francisco is megnyerheti a főcsoportot. E három csapat rájátszásbeli szereplése már biztos. Az egyik wild card hely tulajdonosa a Seattle és a San Francisco közül kerül ki, míg a másikért a New Orleanst meglepheti a 49erst fogadó Arizona, amely a saját és a Saints otthonába látogató Tampa Bay sikere esetén elhappolná a hatodik helyet a louisianaiaktól.

5 YARD – KI-KI MÉRKŐZÉS DALLASBAN ÉS CHICAGÓBAN: A GYŐZTES BEJUT A RÁJÁTSZÁSBA
Két ki-ki meccs lesz az utolsó játékhéten, az NFC Északi csoportjában a Chicago a Green Bayjel, a Keleti divízióban a Dallas a Philadelphiában csap össze úgy, hogy a győztes a rájátszásba jut, amelyben hazai pályán kezd, a vesztes szezonja viszont véget ér. Lehetett volna harmadik ki-ki meccs is ebben a konferenciában: ha a 16. hét záró meccsén az Atlanta végig tudja vinni utolsó támadását, és nem adja el a labdát a San Francisco ellen, győz Kaliforniában, így az Arizona–San Francisco összecsapáson is csak a győztes jutna a playoffba. Így viszont még mindkettő révbe érhet, és a New Orleanson múlik a Cardinals sorsa.

A PLAYOFF BLOKK VÉGE

4 YARD – FONTOS MECCSEK? INDIANAPOLIS COLTS!
Egészen hihetetlen, mennyire képes felszívni magát a fontos meccsekre Andrew Luck és együttese! A Colts a szinte duplán számító csoportmeccsek során 5–0-s mérleggel áll a szezonban, ezen kívül megverte a 49erst, a Seahawks, a Broncost és a Chiefst is. Ennek a négy csapatnak az Indianapolis elleni mérlege tehát 0–4, a liga összes többi csapata elleni pedig 45–9! Az érem túloldalán áll ugyanakkor persze, hogy a további csapatok ellen csupán 1–5 a Colts mérlege, egyedül az Oakland ellen nyertek a Csikók. Luck pedig már a 21. győzelmét aratta karrierje első két évében, ezzel beérte Dan Marinót (neki nem volt jó hétvégéje) a 3. helyen. A második helyen Big Ben áll 22-vel, még ez is meglehet, ha a hatodik csoportmeccsét is megnyeri a Colts, az első pedig Russell Wilson, aki 23-szor vezette sikerre a Seahawkst, és még van egy meccse tovább javítani.

3 YARD – LESZ-E HÁROM A DALLASI RÉMÁLOM?
Egészen hihetetlen, de a Cowboys sorozatban a harmadik alkalommal játssza az év utolsó alapszakaszmeccsét, miután ezúttal is az NFC Keleti csoportjában a legnagyobb a verseny. Sok jó élménye azonban ebből nem származott a Dallasnak, hiszen előbb a New York Giants otthonában 31–14-re, majd a Washington Redskinsében 28–18-ra kikaptak, így mindkétszer az ellenfél jutott a rájátszásba. Ezúttal az Eagles tréfálhatja meg a dallasiakat, akiknek nagyon nem megy az utolsó héten, 2000 óta a 17. fordulóban 2–11 a csapat mérlege, ez pedig a legrosszabb a ligában! Ráadásul Tony Romo sem játszik vasárnap...

2 YARD – BRADY BEÉRTE MARINÓT, AMÚGY ISMÉT REKORDER LETT
A New England Patriots 41–7-re kiütötte idegenben a Baltimore Ravenst – hogy mennyire nem ment a címvédőnek, azt jól jellemzi, hogy az előző héten 6 mezőnygólt is értékesítő (közte 61 yardos, meccsnyerő rúgással!) Justin Tucker is rontott könnyűnek látszó helyzetből (37 yardról), ezzel megszakadt sorozata: előtte 33 rúgása volt pontos, ez pedig a liga 4. leghosszabb szériája volt.. Ez már Tom Brady 147. alapszakaszbeli győzelme volt csapatával, amivel feljött az örökranglista 4. helyére, beérve a legendás Dan Marinót. A Miami Dolphins korábbi klasszisa szintén 147 alapszakaszsikert aratott, igaz, Brady 43 vereségével szemben neki 93 kudarc jutott erre a mennyiségre. Brady a hétvégén beérheti John Elwayt is, ő 148 siker és egy döntetlen mellett 82-szer kapott ki a Denverrel. A lista első két helyén Brett Favre (186–112) és Peyton Manning (166–73) áll, a hatákonyságot tekintve azonban még az Indianapolis Colts korábbi, a Denver jelenlegi passzmestere sem veszi fel a harcolt Bradyvel (0.774–0.695). A legalább hetven sikert arató irányító közül Bradyn kívül csak Roger Staubach (85–29, 0.746) és Joe Montana (117–47, 0.713) nyerte meg meccseinek legalább hetven százalékát. Ezzel máris elérkeztünk Brady újabb rekordjához, a liga történetének első irányítója lett, aki csapatával 11-szer is megnyerte a csoportját. Az 1970-es NFL-egyesítés óta ráadásul a Patriots lett az első csapat, amely 11 idény alatt tízszer is a trónra ülhetett csoportjában, 2008-ban a New England és a Miami egyaránt 11–5-tel zárt, de ez a Delfineknek kedvezett akkor – igaz, ebben a szezonban Brady már az első meccsen úgy megsérült, hogy aztán pályára sem tudott már lépni...Azért Bradynek a csapaton belüli népszerűségre még hajtania kell:


1 YARD – PEYTON MANNING LETASZÍTOTTA BRADYT A TRÓNRÓL, MEGTESZI BREESSZEL IS?
A Denver irányítója a Houston Texans ellen 400 yardig és 4 TD-ig jutott. Előbbivel már 5211-nél, utóbbival 51-nél jár. Az 51 TD-passz egy fordulóval a vége előtt már biztosította számára, hogy ebben a kategóriában az ő neve mellett áll a rekord (Brady 2007-ben 50-et adott), és a liga történetében az első lett, aki legalább 5000 passzot és 50 TD-t passzolt. Az ötezresek klubjába első alkalommal lépett be, összességében hetedikként, és az utolsó forduló előtt jó esélye van itt is rekordot dönteni, 5476-tal Drew Breesé jelenleg a csúcs. Manning karrierje során 12. alkalommal jutott el legalább 400 yardig, így már csak eggyel van lemaradva Dan Marino (13) csúcsától, a harmadik helyen is aktív játékos áll, Brees (10). A New England szurkolóinak ugyanakkor jó ómen lehet Manning TD-csúcsa, 2004-ben, amikor még Colts-irányítóként 49-cel megdöntötte Dan Marino rekordját, akkor a Patriots nyerte meg a bajnoki címet a Philadelphia Eagles ellen – négy szezon alatt a harmadik Super Bowl-sikerét aratva, azóta viszont egyet sem!

Peyton Manning rekordot jelentő 51. TD-passza



TD – BÁTOR JÓSKA


Az elmúlt héten mindkét tippünk ült, a Giants idegenben legyőzte a decemberben és januárban immár sorozatban 9. vereségét elszenvedő Lionst, ezzel ráadásul megfosztva a Detroitot a továbbjutás lehetőségétől, valamint Brady és Flacco egymás elleni párharcán is bevált a tippünk: a Ravens ellen eddig 6/9-es TD/interception-mutatóval rendelkező Brady több TD-t (1–0) és kevesebb interception (0/2) passzolt, mint a Patriots ellen korábban 12/4-gyel álló Flacco.

Erre a hétre azt jósoljuk, bár csak 266 yard kéne, Peyton Manning nem dönti meg Drew Brees egy szezonban passzolt yardok rekordját (5476), igaz, csak azért, mert nem játssza végig az Oakland ellen várhatóan hamar eldőlő meccset, és inkább pihentetik a rájátszásra. A csapatokat tekintve a Chargersben bízunk, Riversék megverik a PO-ra tartalékoló Chiefst, a Dolphins újabb vereséget szenved a csoportjában, és a címvédő Ravens sem tud nyerni Cincinnatiben, így a San Diego jut a rájátszásba az AFC-ből!

STATISZTIKÁK
A 16. FORDULÓ LEGJEI
A legtöbb passzolt yard:
Peyton Manning (Denver)
–Houston400
A legtöbb futott yard:LeSean McCoy (Philadelphia)–Chicago133
A legtöbb elkapott yard:Pierre Garcon (Washington)–Dallas
144
A KATEGÓRIÁK PILLANATNYI LEGJOBBJAI
A legtöbb passzolt yard:5211Peyton Manning (Denver)
A legtöbb futott yard:1476LeSean McCoy (Philadelphia)
A legtöbb elkapott yard:1564Josh Gordon (Cleveland)
A legtöbb szerelés:157Vontaze Burfict (Cincinnati)
A legtöbb sack:18Robert Quinn (St. Louis)
A legtöbb interception:8Richard Sherman (Seattle)
NFL 2013, ALAPSZAKASZ
16. FORDULÓ
2013.12.2219:00Buffalo Bills–Miami Dolphins19–0
2013.12.2219:00Carolina Panthers–New Orleans Saints17–13
2013.12.2219:00Cincinnati Bengals–Minnesota Vikings42–14
2013.12.2219:00Houston Texans–Denver Broncos13–37
2013.12.2219:00Jacksonville Jaguars–Tennessee Titans16–20
2013.12.2219:00Kansas City Chiefs–Indianapolis Colts7–23
2013.12.2219:00New York Jets–Cleveland Browns24–13
2013.12.2219:00St. Louis Rams–Tampa Bay Buccaneers23–13
2013.12.2219:00Washington Redskins–Dallas Cowboys23–24
2013.12.2222:05Detroit Lions–New York Giants20–23 – h.u.
2013.12.2222:05Seattle Seahawks–Arizona Cardinals10–17
2013.12.2222:25Baltimore Ravens–New England Patriots7–41
2013.12.2222:25Green Bay Packers–Pittsburgh Steelers31–38
2013.12.2222:25San Diego Chargers–Oakland Raiders26–13
2013.12.232:30Philadelphia Eagles–Chicago Bears54–11
2013.12.242:40San Francisco 49ers–Atlanta Falcons34–24
17. FORDULÓ
2013.12.2919:00Pittsburgh Steelers–Cleveland Browns
2013.12.2919:00New York Giants–Washington Redskins
2013.12.2919:00Cincinnati Bengals–Baltimore Ravens
2013.12.2919:00Tennessee Titans–Houston Texans
2013.12.2919:00Indianapolis Colts–Jacksonville Jaguars
2013.12.2919:00Miami Dolphins–New York Jets
2013.12.2919:00Minnesota Vikings–Detroit Lions
2013.12.2919:00Atlanta Falcons–Carolina Panthers
2013.12.2922:25New Orleans Saints–Tampa Bay Buccaneers
2013.12.2922:25New England Patriots–Buffalo Bills
2013.12.2922:25Seattle Seahawks–St. Louis Rams
2013.12.2922:25Chicago Bears–Green Bay Packers
2013.12.2922:25Arizona Cardinals–San Francisco 49ers
2013.12.2922:25Oakland Raiders–Denver Broncos
2013.12.2922:25San Diego Chargers–Kansas City Chiefs
2013.12.302:30Dallas Cowboys–Philadelphia Eagles
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik