Manningek: 750! Rodgers: 20000! Belichick: 200!

Vágólapra másolva!
2012.11.28. 17:28
null
A Manningek már 750 TD-passznál járnak az NFL-ben (Fotó: product.images.fansedge.com)
Sorozatunkban a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) fordulóinak legérdekesebb eseményeiből szemezgetünk, a 20 yardos vonaltól egészen a célzóna határáig, majd egy merész tippel át is lépjük azt. Tartsanak velünk, mert mi biztosan eljutunk a vörös zónán keresztül a touchdownig!

20 YARD – POCSÉK NAPON VAN TÚL AZ EAGLES, NEM ÚGY A 49ERS

Nehéz lenne azt állítani, hogy minden Eagles-szurkoló így képzelte el a keddi napját: mint ismert, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 12. fordulójában a Philadelphia hazai pályán 30–22-re kikapott a Carolina Pantherstől, de ez csak a kezdet volt.

Kiváló elkapója, a liga egyik legjobb mélységi célpontjának számító, ebben a szezonban 700 yardig jutó DeSean Jackson bordatörést szenvedett, így ebben a szezonban már nem léphet pályára.

Az Eagles problémáiról és a keddi hírekről bővebben ide kattintva olvashat!

19 YARD – ENNYI IZGALOM MÉG SOHASEM VOLT AZ NFL-BEN
A 12. fordulóban két hosszabbításos találkozót rendeztek, s tíz mérkőzés dőlt el legfeljebb nyolc ponttal – ennyit lehet egy támadás alatt maximum szerezni. Az eddigi összes fordulóban ez a szám 95, ami rekord az NFL eddigi időszakában.

18 YARD – CHEERLEADER-VÁLOGATÁSSAL HANGOLUNK A HAJRÁRA
Lassacskán célegyenesébe fordul a profi amerikaifutball-bajnokság alapszakasza, úgyhogy épp itt az ideje egy dögös összeállításnak.

Marlanát és társait a képre kattintva tekintheti meg!
Marlanát és társait a képre kattintva tekintheti meg!

17 YARD – DENVER–CSOPORTRIVÁLISOK 8–8
A 8. játékhét után kiemeltük, hogy az NFC Déli csoportjában az Atlanta hét győzelme több, mint amit a divízió másik három együttese elért (azóta 14–10-re vezetnek a riválisok). Nem gondoltuk, hogy később is fel tudunk hozni hasonló statisztikát, de a Peyton Manning vezette Denver az AFC Nyugati csoportjában megcsinálta: 11-11 mérkőzés után ugyanannyi győzelemmel (nyolccal) áll, mint a riválisai együttvéve.

A CSOPORT ÁLLÁSA – TOVÁBBI CSOPORTOKÉT ITT TEKINTHETI MEG!
AFC WEST
1. Denver Broncos
118
3
327–2210.727
2. San Diego Chargers1147
245–2370.364
3. Oakland Raiders113
8
218–3560.273
4. Kansas City Chiefs111
10
161–3010.091


16 YARD – A GIANTS MEGHÍVTA MAGÁHOZ A PACKERST

A 12. játékhéten asz AFC-ben nem változott a playoff-versenyfutás (erőnyerő: Houston, Baltimore; wild card: New England–Pittsburgh és Denver–Indianapolis) állása, de a Cincinnati mérlegével utolérte a Steelerst, és a Miami sincs messze. Az NFC-ben viszont helyet cserélt egymással a Green Bay és a Chicago. Jelen állás szerint a Bears fogadja a Seattle-t, a Packers pedig a Giantshez látogat – amelytől súlyos vereséget szenvedett vasárnap. Az erőnyerő továbbra is az Atlanta és a San Francisco, és a Tampa Bay, Minnesota páros az üldöző.

15 YARD – ÖT CSAPAT BEBIZTOSÍTHATJA PLAYOFF-SZEREPLÉSÉT
Eddig senki sem biztosította magát a rájátszásban, de a 13. fordulóban akár öt csapat is borítékolhatja januári szereplését. Az NFC-ben az Atlantának a New Orleans elleni győzelme esetén a Tampa Bay vagy a Seattle veresége elég. Az AFC-ben a Houstonnak a Tennessee-t, a Baltimore-nak a Pittsburghöt, a Denvernek a Tampa Bayt, a New Englandnek pedig a Miamit kell megvernie a boldogsághoz. A Broncos és a Texans akár veresége esetén is örülhet, ha más mérkőzések kedvezően alakulnak.

Még a jelenleg negatív mérleggel rendelkező csapatok is reménykedhetnek ugyanakkor, hiszen az előző nyolc szezonból hétszer is jutott rájátszásba olyan csapat, amely 11 mérkőzést követően 5–6-os, vagy annál rosszabb mérleggel állt.

A konferenciák állását ide kattintva érheti el!

14 YARD – TORONTÓBAN ÖRÜLHETTEK, VÁRJÁK A BUFFALÓT ÉS A SEATTLE-T

Ritka boldogságot szereztek a Toronto Argonauts kanadai futballistái a sportsikerekre nagyon kiéhezett kanadai nagyváros lakóinak: a Calgary Stampeders elleni bajnoki döntőben 35–22-es győzelmet arattak, és 2004 óta először ismét bajnokok lettek. Torontóban az összes jelentős észak-amerikai csapatsportág jelen van, de a Blue Jays baseballcsapata 1993, a Maple Leafs hokisai 1967 óta nem ünnepeltek bajnoki címet, a Raptors kosarasai és a Toronto FC labdarúgói pedig még csak közel sem kerültek az NBA, illetve az MLS bajnoki címéhez. A meccs legjobbja egyébként Chad Kackert futó lett, aki a 2010-es NFL-idény előtt a Jacksonville Jaguars edzőtáborában készült. A Buffalo Bills két hét múlva a Seattle Seahawkst fogadja szokásos torontói NFL-meccsén, a hangulatra biztosan nem lesz panasz a Rogers Centre-ben.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

13 YARD – JANORIS JENKINS ROBBANTOTT
1960 óta nem volt arra példa a liga történetében, hogy egy újonc játékos ugyanazon a mérkőzésen kétszer is touchdownt szerezzen az ellenfél irányítójának passzából. Ezt most a St. Louis Rams elsőéves cornerbackje megtette, 36 és 39 yardos interception utáni visszahordott touchwonjával tevékeny részt vállalt csapata 31–17-es győzelméből.

JANORIS JENKINS KÉT VISSZAHORDOTT TD-JE

12 YARD – A SEATTLE ÁTSZELTE AMERIKÁT MIAMIÉRT – MEG EGY KIS LOCSOLÁSÉRT
Vasárnap a Seattle Miamiba látogatott, így a liga két, egymástól legtávolabb székelő csapata mérkőzött meg egymással. A két stadion közötti távolság légvonalban 4381 kilométer (ami csupán 53 kilométerrel több, mint a New England és a San Francisco arénái közötti táv) – durván annyi, mint Budapest távolsága Kabultól, Afganisztán fővárosától.

A mérkőzésen nem mindennapi látványnak lehettek szemtanúi a nézők, hiszen a mérkőzés közben egyszer csak bekapcsolt a locsoló berendezés. Lásd lenti videónkon!

A találkozón egyébiránt a Miami nagy csatában nyert, az újonc irányító Ryan Tannehill pedig igencsak felejthető kezdése (11/17, 97 yard, 1 interception – 55.3-as irányítómutató) után parádés záró játékrészt produkált (7/9, 156 yard, 1 TD – 158.3-as, tökéletes irányítómutató).

11 YARD – SZERZETT ÉS VESZTETT LABDÁK. ÉLEN A PATS, HÁTUL A CHIEFS
A héten a szerzett és a vesztett labdák tekintetében sorakoztattuk fel a csapatokat. E tekintetben a New England a liga legjobbja, köszönhetően fumble-ok révén szerzett 18 labdájának, 14 interceptionjének és csupán nyolc labdavesztésének. A lista másik oldalán a Kansas City szerepel, amely 11 szerzett labdája mellett 32-szer el is veszítette azt – öttel többször, mint a morális válságba süllyedt Philadelphia.

STATISZTIKA
INTERCEPTION
SZERZETT LABDA
VESZTETT LABDA
Chicago20Kansas City16
NY Giants18Dallas15
Tampa Bay16San Diego14
Arizona15Atlanta, Chicago, Cleveland, Indianapolis13
FUMBLE
SZERZETT LABDAVESZTETT LABDA
New England18Kansas City16
Chicago13Philadelphia15
Cleveland12Denver13
NY Giants, NY Jets11NY Jets, Pittsburgh12
KÜLÖNBSÉG A SZERZETT ÉS A VESZETT LABDÁK KÖZÖTT
LEGJOBBAK
LEGROSSZABBAK
New England24Kansas City–21
Chicago, NY Giants13Philadelphia–17
Baltimore, Washington12Indianapolis–14
Tampa Bay11Dallas–11

10 YARD – SUH EZÚTTAL MEGÚSZTA AZ ELTILTÁST, DE Ő A MORÁLIS VESZTES
Ha hálaadás, akkor Suh-rúgás. Ndamukong Suh, az amerikaiak második legfontosabb ünnepén 1934 óta rendszeresen hazai pályán pályára lépő Detroit védekező falembere tavaly a Green Bay ellen Evan Dietrich-Smithre taposott rá, amiért kétmeccses eltiltást kapott. Az idén Matt Schaub, a Houston irányítója volt az áldozat, a földön fekvő Suh neki talpalt rá legérzékenyebb testrészére. Eltiltás ezúttal nem járt a vétségért, de a játékos kapott hideget-meleget. Schaub előbb azt mondta, nem akar foglalkozni az üggyel, de aztán kifejtette, nem örülne neki, ha egy csapatban játszanának, mert szerinte Suh nem méltó arra, hogy Texans-mezben játsszon.

EGY FÁJDALMAS PILLANAT...

9 YARD – TÖRÖLHETIK AZ EDZŐT CSŐBE HÚZÓ ÉRTELMETLEN SZABÁLYT
A 12. forduló legvitatottabb jelenete vitathatatlanul Justin Forsett 81 yardos touchdown-futása és az azt követő ítélet volt. A houstoni játékosnak Detroitban hét yard megtétele után leért a térde és a könyöke is, de a bírók ezt nem vették észre, a sípok némák maradtak, Forsett pedig a célterületig futott. A jelenetet automatikusan visszanézték volna, így biztosan megállapították volna a TD érvénytelenségét.

Csakhogy Schwartz eldobta a piros zászlót, amely automatikus büntetést von maga után, emiatt minden videózásnak elejét vették, és hivatalossá tették a TD-t. Súlyos bírói hiba rángatta bele az edzőt a meccs végkimenetele szempontjából végzetes hibába – a Texans hosszabbítás után nyert, 10–1-re javítva mutatóját, a Detroit pedig zsinórban kilencedik hálaadásnapi meccsét is elvesztette.

A közfelháborodás után azonban az NFL jelezte, megvizsgálják az erre vonatkozó szabályt, és könnyen előfordulhat, hogy a rájátszásban már nem ismétlődik meg az eset.

8 YARD – PITTSBURGHI LABDAVESZTÉSEK, BALTIMORE-I TARTÁS
Az AFC North két nagyágyúja ellentétes előjelekkel készülhet a hétvégi rangadóra, a Steelers a Browns elleni mérkőzésen nyolcszor (!) is eladta a labdát, mind a négy futó összehozott egy fumble-t, Charlie Batch három interceptiont dobott és még Emmanuel Sanders kezéből is kiverték a labdát a védők, igaz, a Cleveland így is csak 20–14-re tudott nyerni.

A Baltimore Ravens viszont két kiemelkedő védője, Ray Lewis és Lardarius Webb, elvesztése után sem tört meg, öt mérkőzésből csak egyszer hagyta el vesztesen azóta a pályát a Hollósereg.

7 YARD – ÚJABB PATRIOTS PONTREKORD A LÁTHATÁRON

EGY SZEZON SORÁN SZERZETT PONTOK
589New England Patriots (2007)
560Green Bay Packers (2011)
556Minnesota Vikings (1998)
547New Orleans Saints (2011)
541Washington Redskins (1983)

A New England az elmúlt négy fordulóban üzemi szinten termelte a pontokat, négy fellépés alatt 190-et szerzett (csak viszonyításképpen, ez kilenccel több mint amennyit az egész 1990-es szezonban elért az együttes...), így összesen már 407-tel áll – ez 80-nal több mint a második helyen álló Texans termése (327). Ha a csapat tartja 37 pontos mérkőzésenkénti átlagát, akkor 592-vel állhat a szezon végén, amivel megdöntené saját, 2007-es rekordját.

6 YARD – AZ NFL-BEN IS VAN ILYEN: MANNINGTŐL AUTOGRAMOK KÉRTEK A LEGYŐZÖTTEK
Peyton Manning Kansas Cityben folytatta csodás denveri karrierjét: 22/37-es passzmutatóval, 285 yarddal és két touchdownnal segítette 17–9-es győzelemre a Broncost a Chiefs otthonában. A 11 meccséből a tizediket elveszítő kansasiak sztárjai a meccs után pontosan tudták, ki a király: Jamaal Charles futó autogramot kért Manningtől az anyukájának, míg Dwayne Bowe elkapó egy közös képre állt össze a négyszeres MVP-vel.

5 YARD – BALJÓS ELŐJELEK A PATRIOTS- ÉS A TEXANS-SZURKOLÓKNAK, RYANÉK ALIGHA ADTAK HÁLÁT A MÁSODIK NEGYEDÉRT...

Rex Ryan, a New York Jets vezetőedzője és ikertestvére, a Dallas Cowboys védelméért felelős koordinátor, Rob Ryan számára nem alakult fényesen a hálaadás, de főleg annak második negyedet, ahol csapataik összesen 3 pontot értek el, cserébe viszont 63-at kaptak.

A hálaadásnapi mérkőzés nem szokott jó ómen lenni a csapatoknak, legutóbb az 1995-ös szezonban fordult elő, hogy egy olyan csapat nyerte a Super Bowlt, amely játszott hálaadáskor (Dallas Cowboys). Döntősig ennyire nem kell visszamennünk az időben, a 2008-as idényben az Arizona Cardinals végül nagy csatában bukott el a Pittsburgh Steelers ellen.

4 YARD – KOPASZ CHEERLEADEREK – SZOLIDARITÁS AZ EDZŐVEL
Ezúttal az Indianapolis Colts két cheerleadere döntött úgy a csapat mérkőzése közben, hogy méretes hajkoronáját a múltnak átadva kopaszra nyíratja magát, így kifejezve szolidaritását az edző, Chuck Pagano irányába. Mint ismert, az idén a csapathoz kinevezett mesternél leukémiát állapítottak meg, amelyet követően túlesett az első kezeléseken, és már haza is engedték a kórházból. A cheerleaderek előtt pedig már a csapat játékosai közül is sokan úgy gondolták, hogy ezzel fejezik ki együttérzésüket Paganóval.

3 YARD – EGYPERCES JETS-POKOLJÁRÁS, AZ ÉV JELENETÉVEL
A New York Jets gyakorlatilag egy perc alatt elveszítette a New England Patriots elleni hálaadásnapi mérkőzést, a 2. negyedben a Patriots előbb egy 83 yardos elkapott TD-t szerzett Tom Brady és Shane Vereen összjátékából, majd Mark Sanchez futott saját embere hátsójának (!!!), így elveszítve a labdát, amelyet Steve Gregory vitt vissza, majd egyből az újabb kezdőrúgás után Joe McKnight kezéből verték ki a tojást a vendégek, ezzel pedig Julian Edelman (aki nem sokkal később egy 56 yardos elkapott TD-t is szerzett) futott vissza. A három csapatrész által szerzett TD-k egyébiránt ritkaságszámba mennek az együttesnél, ez mindössze a harmadik eset volt, hogy a támadósor, a védelem és a speciális egység is eredményes legyen – de ebből kettő a legutóbbi két mérkőzésen volt! Ráadásul a Colts elleni két interception és egy punt után visszahordott TD-vel összesen két forduló alatt öt visszafutott hatpontost szereztek a Hazafiak, ami ligarekord-beállítás.

C'MON MAN!



SZAVAZÁS

Ön szerint melyik csapat nyeri meg az NFL 2012-es szezonját?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

2 YARD – TOVÁBB TART A FIATAL VÉDŐK PUSZTÍTÓ LENDÜLETE
Az előző héten kiválogattunk négy kiemelkedően jó szezont futó védőjátékost, mintegy jelölteket adva az év védője szavazáshoz. Nos, egy forduló azóta eltelt, de okosabbak sokkal nem lettünk, hiszen mind a négy fiatal (a legrutinosabb is csak harmadik szezonját tapossa!) tartja parádés formáját.

J.J. Watt(Houston Texans) 3 sackkel és 2 elütött labdával kozmetikázta eddig is brutális statisztikáit, így már 14.5-lel és 13-mal vezeti óriási előnnyel posztját (3–4-es védőfalember).

Aldon Smith (San Francisco 49ers) „csak" másfél sacket ért el a New Orleans ellen, de így is rekordot döntött: 27 mérkőzés után már 30.5-nél jár, ezzel pedig a liga történetében leggyorsabban érte el a 30-as határt.

Geno Atkins (Cincinnati Bengals) sem lassított, az Oakland Raiders ellen ő is bemutatott egy irányító földre vitelt, és a sackeket, szabályos irányítóütéseket és siettetéseket összesítve már 51-nél jár a szezonban, a 4–3-as DT-k közül pedig tavaly az egész bajnokság során 49 volt a legmagasabb szám! Talán mondani sem kell, hogy azt is ő érte el...

Von Miller (Denver Broncos) zárt az előző héten kiemelt négyesünkből statisztikailag a leggyengébb fordulóval, egy sacket azért így is összehozott, így már 14-nél jár a szezonban (26 mérkőzésen pedig 25.5-lel).

1 YARD – MANNINGEK: 750! RODGERS: 20000! BELICHICK: 200!
Nem maradtunk jelentős mérföldkő nélkül ezúttal sem. Eli Manning a Green Bay Packers ellen adott 3 TD-passzával a New York Giants történetében elsőként, az NFL-ben 32.-ként átlépte a 200-as határt. Nem lehet azt mondani, hogy a Manningek nem tettek semmit a liga történetében, hiszen Eli apja, Archie 125 hatpontos átadást jegyezhetett karrierje során, bátyja, Peyton pedig 425-tel áll az örökrangsor második helyén (Brett Favre 508-cal vezet), így a három Manning összesen eddig 750 alkalommal adott TD-passzt!

NEW YORK GIANTS–GREEN BAY PACKERS (A 3. TD 2.40-TŐL)

Eli ezzel a teljesítményével a jelenleg aktív irányítók közül ötödikként érte el ezt a határt, nem sokára pedig előzhet, Matt Hasselbeck csak eggyel TD-vel adott nála többet eddigi karrierje során.

Bill Belichick a Jets legyőzésével már 200. sikerét aratta vezetőedzőként, ezzel a liga történetében 8. mesterként érte el ezt a határt.

Aaron Rodgers a Giants elleni rangadón nem sok mindennek örülhetett, de legalább az aktív játékosok közül 12.-ként ő is átlépte a 20000 passzolt yardos mérföldkövet. Maradva a yardok világánál, Tony Gonzalez, a liga ikonikus tight endje csatlakozott a legalább 14000 yardot elkapók igencsak szűk (8-an vannak, Gonzo újabb jó teljesítményével ráadásul már a 7.) élmezőnyéhez, Steve Smith, pedig a Philadelphia Eagles elleni 60 egységével átlépte a 11000-res küszöböt.

Marques Colstonnak még három yard hiányzik a 7. ezresig, újabb hatpontos elkapásával pedig már 56-nál jár, amivel a klub rekordere lett.

SAN FRANCISCO 49ERS–NEW ORLEANS SAINTS


TD – BÁTOR JÓSKA

A 10. fordulós telitalálatot követően sorozatban másodjára maradtunk jó tipp nélkül a Detroit Lions mondjuk többször is csak centikra volt a sikertől (Forsett TD-je, rossz challenge, fumble a hosszabbításban, majd egy kapufára rúgott mezőnygól a ráadásban), így azért itt nem jártunk messze az igazságtól. A másik tippünk az volt, hogy a San Francisco 49ers megállítja Drew Brees 53 mérkőzéses sorozatát, és a New Orleans Saints irányítója ezúttal nem ad TD-passzt. Hát ez a megérzés nagyon nem jött be, egy mentség lehet talán, hogy Brees az ellenfélnek majdnem annyi TD-passzt adott, mint társainak (2 interception return TD-t szerzett a 49ers, három elkapottat a Saints – lásd a fenti videón!).

A 13. fordulóra ismét a Saints mérkőzését szemeljük ki, az Atlanta Falconst eddig egyedüliként legyőző New Orleans érzésünk szerint a hazai pályán rendszerint győzedelmeskedő Matt Ryanék otthonában is nyernek.

Egyénileg a hétfő esti rangadót pécéztük ki, Robert Griffin III (Washington Redskins) és EliManning (New York Giants) is tartja jó formáját, és összesen legalább 7 TD-t hoz össze.

STATISZTIKÁK
A 12. FORDULÓ LEGJEI
A legtöbb passzolt yard:
Matthew Stafford (Detroit Lions)
Tony Romo (Dallas Cowboys)
–Houston Texans
–Washington Redskins
441
A legtöbb futott yard:Bryce Brown (Philadelphia Eagles) –Carolina Panthers
178
A legtöbb elkapott yard:Andre Johnson (Houston Texans)
–Detroit Lions 188
A KATEGÓRIÁK PILLANATNYI LEGJOBBJAI
A legtöbb passzolt yard:3429
Matthew Stafford (Detroit Lions)
A legtöbb futott yard:1236
Adrian Peterson (Minnesota Vikings)
A legtöbb elkapott yard:1257Calvin Johnson (Detroit Lions)
A legtöbb szerelés:112
Jerod Mayo (New England Patriots)
A legtöbb sack:16.5Aldon Smith (San Francisco 49ers)
A legtöbb interception:8Tim Jennings (Chicago Bears)
NFL 2012, ALAPSZAKASZ
12. FORDULÓ
2012. 11. 22.18:30Detroit Lions–Houston Texans31–34 – h.u.
2012. 11. 22.22:15Dallas Cowboys–Washington Redskins31–38
2012. 11. 23.2:20New York Jets–New England Patriots19–49
2012. 11. 25.19:00Cincinnati Bengals–Oakland Raiders34–10
2012. 11. 25.19:00Cleveland Browns–Pittsburgh Steelers20–14
2012. 11. 25.19:00Indianapolis Colts–Buffalo Bills20–13
2012. 11. 25.19:00Jacksonville Jaguars–Tennessee Titans24–19
2012. 11. 25.19:00Kansas City Chiefs–Denver Broncos9–17
2012. 11. 25.19:00Chicago Bears–Minnesota Vikings28–10
2012. 11. 25.19:00Tampa Bay Buccaneers–Atlanta Falcons23–24
2012. 11. 25.19:00Miami Dolphins–Seattle Seahawks24–21
2012. 11. 25.22:05San Diego Chargers–Baltimore Ravens13–16 – h.u.
2012. 11. 25.22:25New Orleans Saints–San Francisco 49ers21–31
2012. 11. 25.22:25Arizona Cardinals–St. Louis Rams17–31
2012. 11. 26.2:20New York Giants–Green Bay Packers38–10
2012. 11. 26.2:30Philadelphia Eagles–Carolina Panthers22–30
13. FORDULÓ
2012. 11. 30.2:20Atlanta Falcons–New Orleans Saints
2012. 12. 02.19:00Chicago Bears–Seattle Seahawks
2012. 12. 02.19:00Green Bay Packers–Minnesota Vikings
2012. 12. 02.19:00St. Louis Rams–San Francisco 49ers
2012. 12. 02.19:00New York Jets–Arizona Cardinals
2012. 12. 02.19:00Kansas City Chiefs–Carolina Panthers
2012. 12. 02.19:00Detroit Lions–Indianapolis Colts
2012. 12. 02.19:00Buffalo Bills–Jacksonville Jaguars
2012. 12. 02.19:00Miami Dolphins–New England Patriots
2012. 12. 02.19:00Tennessee Titans–Houston Texans
2012. 12. 02.22:05Denver Broncos–Tampa Bay Buccaneers
2012. 12. 02.22:25Baltimore Ravens–Pittsburgh Steelers
2012. 12. 02.22:25Oakland Raiders–Cleveland Browns
2012. 12. 02.22:25San Diego Chargers–Cincinnati Bengals
2012. 12. 03.2:20Dallas Cowboys–Philadelphia Eagles
2012. 12. 04.2:30Washington Redskins–New York Giants
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik