NFL: Brady a gepárd; Wilson Marino előtt; Super Bowlban a Cowboys?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.17. 16:44
null
Drew Stanton az alapszakaszban már nem léphet pályára (Fotó: Action Images)
2014-ben is hétről hétre jelentkezik a Red Zone! Sorozatunkban a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) fordulóinak legérdekesebb eseményeiből szemezgetünk. Tartsanak velünk, 20 pontból álló összeállításunkból olyan részleteket is megtudhat, amelyeket eddig nem ismert!

20 YARD – MURRAYT MEGOPERÁLTÁK, DE A MÚLT AZT SUGALLJA, AGGODALOMRA NINCS OK
Hétfőn megműtötték DeMarco Murrayt, a Dallas ligaelső futóját, akinek az egyik kézközépcsontja tört el. A Dallas vezetősége abban bízik, hogy a játékosnak nem kell kihagynia a rájátszásba igyekvő csapat egyik alapszakaszmeccsét sem. A bizakodás nem alaptalan, a klub legendás futója, Emmit Smith 1999-ben hasonló műtéten esett át, és csak egy bajnokit hagyott ki, Terrell Owens elkapó 2006-ban egyet sem, igaz, neki egy szabad hétvége is kapóra jött a felépülésben. Eddie Lacy, a Green Bay jelenlegi futója 2012 telén az Alabama egyetemi játékosaként hasonló törést szenvedett, de törött kézzel játszott két meccset, amelyeken összesen 312 yardot futott és négy TD-t ért el. Az állami döntő előtt megműttette a kezét, az operáció után a Notre Dame elleni meccsen 140 futott yarddal, egy futott és egy elkapott touchdownnal lett a megnyert finálé legértékesebb játékosa. SÉRÜLÉSFIGYELŐ ITT!

19 YARD – A PITTSBURGH BOSSZÚT ÁLLHAT A KANSAS CITYN A TAVALY ELBUKOTT PLAYOFFÉRT
A Pittsburgh Steelerst egyelőre nem soroljuk a bajnoki cím esélyesei közé, pedig 9 győzelme mellett csak öt veresége van. Ben Roethlisbergeréket már csak azért sem szokás komolyan venni, mert a második fordulóban Baltimore-ban elszenvedett veresége után a Tampa Baytől, a Clevelandtől és a New York Jetstől is kikapott. Az erős csapatok ellen azonban megy a Steelersnek, a playoffban pedig csak olyanok lesznek. A rájátszásba már ezen a hétvégén bejuthat a Pittsburgh, ha legyőzi a Kansas Cityt. Érdekes, hogy az előző idényben az alapszakasz utolsó fordulójában a Pittsburghnek az kellett volna a playoffszerepléshez, hogy a Chiefs legyőzze a San Diegót, de Ryan Succop a rendes játékidő végén elrontotta a meccslabdát mezőnygólkísérleténél, és hosszabbításos sikerével Chargers jutott tovább. Akkor a Kansas City már biztos továbbjutóként erősen tartalékos volt, de mivel most a Chiefs is a playoffért küzd, motivált csapat utazik a Heinz Fieldre, ahol hatalmas csata várható.

18 YARD – VÉGRE VALAKI RÁJÖTT, HOGYAN LEHET MEGÁLLÍTANI J. J. WATTOT
Sokan megtapasztalhatták már, miért olyan hálátlan feladat J. J. Watt ellen játszani. A Houston irányítósiettetőjét szinte lehetetlen megállítani, ha lendületbe jön. A Coltsból Gosder Cherilus most megmutatta, mi a hatásos ellenszer Watt brutális ereje ellen. Az indianapolisi tackle blokkolni ugyan nem tudta, de egy fifikás mozdulattal elgáncsolta Wattot. A Texans 99-ese azért így is összehozott két földre vitelt (sacket) a mérkőzésen, így pályafutása során már nyolc sacknél jár Andrew Luck ellen – ehhez mondjuk nem árt, hogy ő évente kétszer is találkozhat vele. A Colts QB-jét senki sem vitte ennél többször földre, a második helyen négy-négy sackkel Chris Clemons és Antonio Smith áll.



17 YARD – TOTÁLIS KÁOSZ A REDSKINSNÉL, SANTANA MOSS KIÁLLÍTÁSÁRÓL SEM TUDTAK
A Washington rémes szezonja a New York Giants otthonában elszenvedett a 24–13-as vereséggel folytatódott. Megsérült Colt McCoy irányító, akinek a helyére Robert Griffin állt be, és az első félidő utolsó másodperceiben majdnem futott touchdownt szerzett, de az egyyardos vonalnál elejtette a labdát. Az eset után hatalmas tömegjelenet kezdődött, a Redskins gyötrelmeit 2005 óta tűrő Santana Moss talán még egy utolsót dühöngött a csoportriválison, amiért kiállították. A vicces az volt az egészben, hogy erről a szünetben nem szólt az öltözőben, a csapat vezetőiben sem tudatosult az ítélet, Moss jött ki a társakkal a második félidőre, amikor Tony Siragusa, a Fox riportere a szokásos, harmadik negyed előtti interjúban Jay Grudennel beszélve szóba hozta, mit keres Moss az oldalvonalnál a kiállítása után. „Jó tudni, köszi" – lehetett a lehangoló válasz a vezetőedzőtől.

16 YARD – MAJDNEM ISMÉT ÖSSZEJÖTT A TENNESSEE-CSODA
Az 1999–2000-es szezon rájátszásának első fordulójában a Buffalo 16 másodperccel a vége előtt egy mezőnygóllal fordított, de a Tennessee-é volt a végszó, a kezdőrúgás után pár hátrapassz után Kevin Dyson futott vissza a labdával, 22–16-os sikert eredményezve. Most 16–11-es Jets-vezetésnél egy másodperccel a vége előtt indulhatott újra a Titans, de pár visszapassz után végül Delanie Walkert a célterület előtt lefülelték, így nem jött össze az újabb „Music City miracle" (igaz, mintha az utolsó passz előrefelé szállt volna). Érdekesség, hogy első alkalommal ért véget egy NFL-meccs 16–11-es eredménnyel.

A majdnem


Az eredeti


15 YARD – SEATTLE–DENVER: TAVALY DÖNTŐSÖK, EBBEN AZ IDÉNYBEN ROSSZFIÚK
A Seattle és a Denver az előző idényben döntőt játszott egymással, s előfordulhat, hogy ismételnek. Jelenleg viszont más témában vettük elő e két klubot: a legtöbb büntetést kapták a ligában: a Seahawks 117-et, a Broncos 113-at. Rosszmájúan megjegyezhetnénk, hogy a draftrendszer mellett a bírók is a kicsiket segítik, 66 büntetésével ugyanis a Jacksonville a legfegyelmezettebb. A legtöbb yard büntetésből a St. Louisé (1018), a legkevesebb a Jaguarsé (523). A floridaiak támadóegysége 28 büntetéssel és 204 yarddal szintén jól áll, itt az ellenpont a szomszédos Tampa Bay 63/525-tel. A védelmeknél a Kansas City és a Miami a legfegyelmezettebb 19-19 alkalommal, a Chiefs 169 yardjával jobb, mint a Dolphins (192). A legszabálytalanabb védelem a Buffalóé, 56 sárga zászló 526 yardot ért az ellenfeleknek. Speciális egységek. A legrosszabb a Chicago 28/226-tal, a legjobb a Carolina 7/54-gyel. Ezek csak a ténylegesen alkalmazott büntetések.

SZAVAZÁS

Ön szerint melyik csapat nyeri meg az NFL 2014-es szezonját?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

14 YARD – ED REED ELŐTT TISZTELEG A RAVENS ÚJ HÁTVÉDJE, DE EZZEL MAGÁNAK OKOZ BAJT
Antoine Cason évekig megbízható cornerback volt, de az idén a Carolina hanyatlása az ő játékára is kihatott, a liga egyik legrosszabb hátvédje lett, a Panthers pár hete ki is tette. Nem sokáig hevert parlagon, a Baltimore szerződtette is, de Cason, aki korábban San Diegóban és Arizonában, majd Charlotte-ban is a 20-as mezben játszott, a Ravensnél nem tartotta méltónak magát arra, hogy a legendás Ed Reed számát megörökölje. A 23-ast választotta, de az első két nap edzésekein nem győzte meg az edzőket. „Furcsa, hogy ez a számom, az edzéseken érdekes, amikor szólítják a 23-ast, nem esett le, hogy hozzám beszélnek" – vallotta be Cason. Nem csoda, hogy ezek után nem nevezték a Jacksonville elleni meccsre...

13 YARD – ÓRIÁSI CSATA AZ 1/1-ÉRT; JAGUARS, TITANS VAGY VALAKI MÁS?
Az szinte borítékolható, hogy Mariota lesz az első választott a drafton, de vajon melyik csapat mondhat először nevet a játékosbörzén? A szakértők szerint jelenleg a Jaguarsnak van a legnagyobb sansza az 1/1-re 31.6 százalékkal. Mögötte pedig szorosan a Titans áll 31.4 százalékkal. Láss csodát, a két csapat pont egymással játszik csütörtökön! A hátralévő meccsek alapján a Tampa Baynek 25.7, a Raidersnek 10.4, a Redskinsnek 0.9, a Jetsnek pedig 0.02 százalék sansza van, hogy a legrosszabb mérleggel zárja az idényt.

12 YARD – NÉGY CSAPAT MÁR A PLAYOFFBAN, NAGY A TÜLEKEDÉS AZ AFC ÉSZAKBAN ÉS AZ NFC DÉLBEN
A hétvégi fordulóban négy csapat is biztossá tette playoffszereplését, az AFC-ben a New England, a Denver és az Indianapolis két fordulóval az alapszakasz vége előtt biztossá tette a csoportgyőzelmét, míg az NFC-ben az Arizona rájátszásbeli helye biztos. Az AFC-ben a három csoportgyőztes mellett jelenleg a negyedik négyes három csapata áll bejutásra: az Északi csoport élén álló Cincinnati a wild card körben a Pittsburghöt fogadná, a Baltimore pedig menne a Coltshoz. Az NFC-ben a Cardinals mellett a Detroit kapna szabad hétvégét, az első fordulóban jelen állás szerint New Orleans–Seattle és Dallas–Green Bay meccs lenne. Itt a Saints két csoportriválisa, az Atlanta és a Carolina mellett már csak a Philadelphia reménykedhet a playoffszereplésben.

Ha most érne véget az alapszakasz, ezek a csapatok jutnának a rájátszásba (Fotó: nfl.com)
Ha most érne véget az alapszakasz, ezek a csapatok jutnának a rájátszásba (Fotó: nfl.com)



11 YARD – ODELL. BECKHAM. REKORD.
Ez a három szó mostanában elég gyakran felbukkan anyagainkban. E heti Odell Beckham-rovatunkban újabb örömteli rekordról számolhatunk be. A New York Giants újonc elkapója tizenkét elkapásból 143 yardot és három touchdownt szerzett a Redskins ellen. Az idényben ez volt a harmadik meccs, amin Beckham legalább tíz elkapást jegyzett, ami NFL-rekord a rookiek között. Sőt, újoncként csupán négyen értek el kétjegyű számot elkapásokban két mérkőzésen: 2001-ben LaDainian Tomlinson, 2002-ben Jeremy Shockey, 2003-ban Anquan Boldin, 2006-ban pedig Marques Colston.

Beckham egyik TD-ját egy kis humorral így fűszerezték a netes trollok: „A Redskins-cornerbacknek szánt passzt Odell Beckham elhalászta touchdownt érően."

10 YARD – A BENGALS ÚJONCA CADILLACET IDÉZ, LYNCH PEDIG ÖNMAGÁT
A futók felé kanyarodva. Az újonc Jeremy Hill 148 yardot rongyolt a talajon a Cleveland elleni siker során, így a Cincinnati játékosa az első, aki Cadillac Williams 2005-ös tettéhez hasonlóan elmondhatja magáról, hogy első évében három alkalommal is legalább 140 yardot futott egy meccsen (Hillnek korábban volt egy 154 és egy 152 yardos meccs is 2014-ben).

Marshawn Lynch a San Francisco elleni győzelem alkalmával 91 yardja mellett egy TD-t is fel tudott mutatni, ezzel ő lett a liga történetében a hetedik játékos, aki négy egymást követő idényben is eljut legalább 1000 yardig és 10 TD-ig.

9 YARD – „SZERETNÉK AZ NFL-BEN JÁTSZANI. NEW YORKBAN VAN PROFI CSAPAT?"
Marcus Mariota, az Oregon Ducks egyetemi csapat irányítója nyerte el idén a Heisman-trófeát.
A jövő évi drafton potenciális 1/1-es játékost azon nyomban meghívták David Letterman esti showműsorába, ahol az ő előadásában ismerhettük meg, milyen gondolatok szaladnak egy Hesiman-győztes fejébe a díj megnyerésekor. Nem Mariota az első, aki Lettermannél járt a Heisman-trófea megszerzése után. Jameis Winston, Johnny Manziel és Robert Griffin III is megjárta a humoros tévéműsort.



8 YARD – A COWBOYS SZÓ SZERINT JÓ ÚTON JÁR A SUPER BOWL FELÉ
A Cowboys ebben a szezonban 7–0-s mérleggel áll, ami az idegenbeli meccseket illeti. Minden más NFL-csapatnak legalább két veresége van a nem otthon játszott mérkőzéseken. A liga történetében öt együttes tudott 8–0-s idegenbeli mutatót produkálni eddig, ebből négy Super Bowlba jutott: 2007-ben a Patriots, 2001-ben a Rams, 1989-ben és 1984-ben a 49ers. Az ötödik együttes pedig főcsoportdöntőt játszhatott (1990-ben a 49ers). S, hogy ki lesz a Cowboys utolsó nem hazai ellenfele az alapszakaszban? Hát persze, hogy a szebb napokat látott Washington Redskins.

7 YARD – A SZÁMMISZTIKA VÉGEZTE KI A 49ERST?
Hétvégén elszálltak a San Francisco rájátszásálmai. Mondjuk ez a számok alapján nem akkora csoda, mint a keret erősségét tekintve. December 14-én pontosan hét hét volt hátra a Super Bowlig, vagyis 49 nap, amikor a 49ers kiesett. A 49ers mérlege ezzel 7–7-re módosult. 7*7, az 49, 7+7 pedig 14...

6 YARD – MANZIEL KEZDETT, AMERIKA LÁZBA JÖTT, A CSILLAPÍTÁS MAGA A MECCS VOLT
Mike Pettine, a Cleveland vezetőedzője meghozta a döntést, amelyre hetek óta vártak a Browns szurkolói, illetve a semleges rajongók nagy része: Johnny Manziel kezdett a Cincinnati elleni bajnokin. A kábeltévés előfizetők nagy része Amerikában átpártolt a Browns meccsére (képünkön a zöld színű zóna, balra a bejelentés előtti állapot, jobbra az, miután kiderült, Manziel kezd). Johnny Football debütálása aztán maga volt a csőd: 18 passzkísérletéből 10 találta meg a célpontját, 80 yardot szerzett, nulla TD mellé 2 interception jött össze. A Browns nulla ponttal zárt, 1997 (Danny Wuerffel, Saints) óta ő az első Heisman-győztes, aki az első NFL-meccsén nulla pontot szerzett csapatával. A Browns zsinórban a negyedik meccsén nem szerzett passzolt touchdownt, miközben legalább két interception került a statisztikai lapjára.

Így terjedt a Manziel-láz (Fotó: ESPN)
Így terjedt a Manziel-láz (Fotó: ESPN)



5 YARD – BELICHICK MÁR A 4., A PATS A 2., A MIAMI 0/3
Bill Belichick vezetőedzői karrierje 229. (alapszakasz plusz a rájátszás) győzelmét ünnepelhette a hétvégén, ezzel pedig beérte a Hírességek Csarnokába beválasztott Curly Lambeau-t a negyedik helyen. A Patriots a mostani diadalával pedig bebiztosította sorozatban hatodik csoportgyőzelmét, amely a második leghosszabb széria az NFL-történelembe (a Los Angeles Rams 7-et nyert meg zsinórban). Még durvább adat, hogy a legutóbbi 12 idényben már 11. alkalommal ülhetett az AFC Keleti csoportjának trónjára a New England, egyedül 2008-ban nem jött ez össze. Akkor Tom Brady már az első héten megsérült, Matt Cassel irányításával pedig „csak" 11–5-ös mérleget ért el az együttes, amely lemaradt a rájátszásról.

Kövessen minket a Facebookon is!
Kövessen minket a Facebookon is!

A Miami Dolphins háromszor jutott el a vörös zónába a New England Patriots elleni csoportrangadón, de ezekből egyetlen pontot sem szerzett. Ilyesmi legutóbb 2009-ben fordult elő, akkor a New York Jets ugyancsak háromból semmivel zárt a Falcons ellen. A Pats a szezonban 38 esetből csupán háromszor tudta kapott pont nélkül megúszni, ha aktuális ellenfele a húszyardos vonalon belülre ért – a Dolphins elleni összecsapásig.

Ja igen! A Pats győzött, így revánsot vett a Miamin az első fordulóban elszenvedett vereség miatt. Ezzel pedig új NFL-rekordot állított fel a New England – a rájátszásbeli hely bebiztosítása mellett. A Patriots ugyanis sorozatban tizennégy idényen át senkitől sem kapott ki egynél többször egy alapszakaszon belül. Az előző csúcsot a Tom Landry vezette Cowboys tartotta: 1971 és 1983 között az ötcsapatos NFC Keletben remekelt a dallasi gárda. Érdekesség még a két csapat első fordulóbeli összecsapásának második félidejének szinte tükörképét hozta a mostani, akkor 20–10-es Pats-vezetés után a Miami 23–0-s harminc percet hozva nyert, most 14–13 után viszont a New England hagyta állva ellenfelét (27–0).

4 YARD – HOGYAN NE VÉDEKEZZ DEZ BRYANT ELLEN
Dez Bryant karriercsúcsot jelentő három touchdownt kapott el a Philadelphia Eagles elleni Dallas-győzelem során. Pedig a Cowboys elkapójának csupán hat elkapása volt, ebből viszont 114 yardot hozott össze. Nem volt mondjuk nehéz dolga, a kép tanúsága szerint az Eagles olykor kevés figyelmet szentelt a wide receivernek. Dez Bryantnek az előző három idényt vizsgálva 38 elkapott hatpontosa van, ami az érintett időszak alatt rekord. Emellett ez volt a tizedik mérkőzése legalább két elkapott TD-nal az elmúlt három szezonban, ami szintén csúcs az NFL-ben ez idő alatt.

Ez nem igazán jó védekezés
Ez nem igazán jó védekezés


3 YARD – A BUFFALO MANNING UTÁN RODGERST IS MEGBÉNÍTOTTA, EZÚTTAL NYERT IS
A hétvégi forduló legnagyobb meglepetését a Buffalo szerezte a Green Bay legyőzésével – a Packers hat meccs után is nyeretlen a Bills otthonában. A Buffalo egy hete Peyton Manninget 200 passzolt yard alatt tartotta, s a denveri irányító nem adott touchdownpasszt, más kérdés, hogy mégis nyert a Broncos. Ám a Bills védelme bebizonyította, hogy az egyik legerősebb a ligában, ugyanis Manning után Aaron Rodgerst sem engedte 200 yard fölé, szintén passzolt TD nélkül, a két klasszis irányító összesen 358 passzolt yardot, 0 TD-t és 4 interceptiont jegyzett a Bills ellen. Rodgers karrierje során először nem adott TD-passzt úgy, hogy legalább kétszer eladta a labdát, 28 rossz passzkísérlete karrierje mélypontja volt. Rossz hír a Tampa Bay számára, hogy a korábbi négy, TD nélküli meccse utáni héten legalább háromszor passzolt az ellenfél célterületére...

2 YARD – LUCK ÉS WILSON ÚJABB CSÚCSA, UTÓBBI KETTŐT IS JEGYZETT
Andrew Luck és Russell Wilson is győzelemre vezette együttesét a hétvégén, így az Indianapolis Colts és a Seattle Seahawks is 10–4-es mutatóval áll. Eddig korábban senkinek sem sikerült a Super Bowl-érában úgy indítani karrierjét, hogy kezdő irányítóként első három szezonjában legalább tíz győzelmet aratott, ők viszont mindketten elmondhatják ezt magukról!

Sőt, Wilson további csúcs büszke tulajdonosa lehet, miután első három szezonjában már 34 győzelemnél jár, ezzel megelőzte a legendás Dan Marinót és Matt Ryant (33-33, Luck 32-nél tart). Ryant ráadásul a hazai sikerek (21) csúcsában is lehagyta (Ryannek 20 volt az első három szezonjában.

1 YARD – BRADY A GEPÁRD, A „SZÁRAZFÖLDI RAKÉTA” ÉS A ROMBOLÓ GOLYÓ
Oké, azt tudjuk, hogy Brady az egyik legjobb irányító, de az is nagyjából közismert, hogy Wilsonnal és Kaepnickkel, de még Rodgersszel és Luckkal ellentétben nem éppen óriási futásairól híres – a rövidyardos helyzetek megoldásában viszont az egyik legjobb –, inkább a „zsebből” passzolgatva próbálja meg – általában nagy hatékonysággal – feltörni a védelmeket. Vannak azonban speciális esetek, most éppen a dühös Brady az első félidei szenvedés (14–13) utáni első támadás során egy 3. és 11-es szituációt 17 yardos futással oldott meg a visszalépők védők mellett, alaposan feltüzelve társait, és a Hazafiak ezt követően 27–0-t produkáltak a Delfinek ellen. Persze azért ezúttal sem arról volt szó, hogy villámléptekkel iramodott volna meg a védők mellett, de még az irányító is tréfát csinált a „gyorsaságából”, a Facebook-oldalán megosztott videóján futása közben egy gepárd, a ThrustSSC sugárhajtású autó és egy romboló golyó is feltűnik...



Brady top 5 futása


C'mon man!


TD – BÁTOR JÓSKA
Hát, a hibátlan újrázás nem jött össze... A Chargers magát viccelte meg, nem a Broncost, az AFC Déli csoportjának rangadóján Luck pedig messze elkerülte 350 passzolt yardot (187), de Watt legalább valóban 1.5 sack felett zár (2.0).

Most nem teszünk a Denver ellen, sőt! Peyton Manning pár gyengébb hét után a harmadik legjobb passz elleni védekezéssel (76.4-es passzmutatót enged az ellenfél irányítójának!) bíró Cincinnati Bengals ellen yardok számában is előrelép, és négy meccs után először 300 yard fölé jut, legalább 100-as irányítómutatót elérve – ez utóbbiból azért kettőt így is összehozott az elmúlt egy hónapban Manning. Az irányító korábbi csapata, a Colts Dallasban lép pályára, és be is veszi a Cowboys arénáját!

STATISZTIKÁK
A 15. FORDULÓ LEGJEI
A legtöbb passzolt yard:
Drew Brees (New Orleans)
–Chicago
375
A legtöbb futott yard: Jeremy Hill (Cincinnati)
–Cleveland
148
A legtöbb elkapott yard: Odell Beckham (NY Giants)
–Washington
143
A KATEGÓRIÁK PILLANATNYI LEGJOBBJAI
A legtöbb passzolt yard: 4492 Andrew Luck (Indianapolis)
A legtöbb futott yard: 1687 DeMarco Murray (Dallas)
A legtöbb elkapott yard: 1498
Antonio Brown (Pittsburgh)
A legtöbb szerelés: 138 Luke Kuechly (Carolina)
A legtöbb sack: 17 Justin Houston (Kansas City), Elvis Dumervil (Baltimore)
A legtöbb interception: 6
Tashaun Gipson (Cleveland), Glover Quin (Detroit)
NFL 2014, ALAPSZAKASZ
15. FORDULÓ
2014.12.12 2.25 St. Louis Rams–Arizona Cardinals 6–12
2014.12.14 19.00 Atlanta Falcons–Pittsburgh Steelers 20–27
2014.12.14 19.00 Buffalo Bills–Green Bay Packers 21–13
2014.12.14 19.00 Cleveland Browns–Cincinnati Bengals 0–30
2014.12.14 19.00 Baltimore Ravens–Jacksonville Jaguars 20–12
2014.12.14 19.00 Indianapolis Colts–Houston Texans 17–10
2014.12.14 19.00 Kansas City Chiefs–Oakland Raiders 31–13
2014.12.14 19.00 New England Patriots–Miami Dolphins 41–13
2014.12.14 19.00 New York Giants–Washington Redskins 24–13
2014.12.14 19.00 Carolina Panthers–Tampa Bay Buccaneers 19–17
2014.12.14 22.05 Detroit Lions–Minnesota Vikings 16–14
2014.12.14 22.05 Tennessee Titans–New York Jets 11–16
2014.12.14 22.05 San Diego Chargers–Denver Broncos 10–22
2014.12.14 22.25 Seattle Seahawks–San Francisco 49ers 17–7
2014.12.15 2.30 Philadelphia Eagles–Dallas Cowboys 27–38
2014.12.16 2.30 Chicago Bears–New Orleans Saints 15–31
16. FORDULÓ
2014.12.19 2.25 Jacksonville Jaguars–Tennessee Titans
2014.12.20 22.30 Washington Redskins–Philadelphia Eagles
2014.12.21 2.25 San Francisco 49ers–San Diego Chargers
2014.12.21 19.00 Chicago Bears–Detroit Lions
2014.12.21 19.00 Miami Dolphins–Minnesota Vikings
2014.12.21 19.00 New Orleans Saints–Atlanta Falcons
2014.12.21 19.00 New York Jets–New England Patriots
2014.12.21 19.00 Pittsburgh Steelers–Kansas City Chiefs
2014.12.21 19.00 Tampa Bay Buccaneers–Green Bay Packers
2014.12.21 19.00 Carolina Panthers–Cleveland Browns
2014.12.21 19.00 Houston Texans–Baltimore Ravens
2014.12.21 22.05 St. Louis Rams–New York Giants
2014.12.21 22.25 Dallas Cowboys–Indianapolis Colts
2014.12.21 22.25 Oakland Raiders–Buffalo Bills
2014.12.22 2.30 Arizona Cardinals–Seattle Seahawks
2014.12.23 2.30 Cincinnati Bengals–Denver Broncos
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik