A sztárirányítók hete: Manning: 500! Rodgers: 200! Brady 50 000!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.08. 14:47
null
Peyton Manning épp azt mutatja, hány száz TD-passznál jár (Fotó: Action Images)
2014-ben is hétről hétre jelentkezik a Red Zone! Sorozatunkban a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) fordulóinak legérdekesebb eseményeiből szemezgetünk. Tartsanak velünk, 20 pontból álló összeállításunkból olyan részleteket is megtudhat, amelyeket eddig nem ismert!

20 YARD – PEPPERSHEZ HASONLÓT MÉG SENKI NEM HAJTOTT VÉGRE
A Green Bay Packershöz szerződő JuliusPeppers egy 49 yardos, interception utáni visszahordott touchdownnal és fél sackkel vette ki a részét a Minnesota kiütéséből.

Előbbivel már 10 interceptionnél jár, utóbbival pedig 120 sacknél, márpedig olyanra korábban senki nem volt képes, hogy legalább 100 sack mellett legalább tíz interceptiont érjen el.

A héten DeMarcusWare egy sacket jegyzett, ezzel Peppers mellett ő is áttörte a 120-as határt (120.5), az aktív játékosok közül ennél többet csak John Abraham (133.5) és Jared Allen (128.5) szerzett többet.



19 YARD – REX RYAN A JETS MEGMARADT SZURKOLÓIT KERESI – HA MÁR JÓ IRÁNYÍTÓT NEM TALÁL
„Bocsánatot kérek a szurkolóinktól – azoktól, akik még megmaradtak." RexRyan, a zsinórban a negyedik vereségét elszenvedő New York Jets vezetőedzője magára vállalta a felelősséget a San Diego elleni 31–0-s vereségért, pedig mindent bevetett, s eljött az a pont, amikor Geno Smith helyére beállította Michael Vicket. Egyikük rosszabb volt, mint a másik, Vick passzaival átlagban 2.5, Smithével 2.3 yardot nyert a Jets – ez még futásban is gyatrának mondható. Ryan ezért is magára vállalta a felelősséget, mondván kollégája, Mike McCoy egyszerűen jobb munkát végzett a Chargers élén. Hogy hamarosan lesz jobb is? Nem mondanánk, a Jets ugyanis a hét végén a Denvert fogadja, majd a New Englandhez látogat – Ryan alatt nem inog a kispad, hanem rodeós műbikaként próbálja levetni magáról.

18 YARD – A LIONS EXEDZŐJÉT SAJÁT KÉRÉSÉRE VITTÉK A VÁLLUKON A BILLS VÉDŐI DETROITBAN
Nem kis gyötrelmeket kellett átélniük a Detroit szurkolóinak hazai pályán a Buffalo ellen: hazai pályán 14–0-s előnyről kaptak ki 17–14-re, felidézve JimSchwartz korszakát. Az ötéves szolgálat után az előző idény végén elbocsátott vezetőedző viszont éppen a Buffalo védekező koordinátoraként vette ki a részét a Bills győzelméből, és korábbi otthonában alaposan megünnepelték: a játékosok a vállukon vitték le a pályáról a szakembert. Az egészben viszont az a borzasztó, hogy Schwartz tudta, hogy a Billsszel Detroitba fog jönni, és a nyári edzőtáborban ő kérte meg linebackereit, hogy ha nyernek, vegyék a vállukra – ezzel üzenve az őt elbocsátó michiganieknek. Ám Detroitban sokkal inkább el vannak foglalva a szurkolók Calvin Johnson és Reggie Bush sérülésével, mint a sértődött Schwartzcal. Viszont van a csapatnak új rúgója, további sérülésekről és keretváltoztatásokról ide kattintva olvashat!

17 YARD – VISSZAHORDOTT TD-K? EAGLES! SZOROS MECCSEK? BEARS! VAGY INKÁBB BROWNS?! EGY BIZTOS, NEM CSÜTÖRTÖKÖN...
A Philadelphia Eagles az első öt fordulóban összesen hét touchdownt szerzett védelme vagy speciális egysége révén, ezzel pedig beállította a Buffalo 1920-as csúcsát. A St. Louis Rams ellen Chris Maragos vitte vissza egy blokkolt punt után a labdát, majd Cedric Thornton egy fumble után szedte össze a tojást az ellenfél célterületén. Blokkolt punt utáni TD-kből ezzel már kettőnél járnak idén a Sasok, fumble után szintén, kezdőrúgás, punt és interception után pedig egynél.

Aki az elmúlt időszakban szoros meccset akart látni, annak érdemes volt a ChicagoBears találkozói elé leülnie, az előző idény kezdete óta a hétvégivel együtt már 16 (az összesen 21-ből) ért véget úgy, hogy nyolc pont döntött a csapatok között (az egy támadás során megszerezhető maximum). Mondjuk ebben a kategóriában a CB lehet a kulcsmonogram, a Cleveland Browns ebben az idényben ugyanis négy meccset játszott, az eddigi legnagyobb különbség pedig az első fordulóban a Steelers ellen alakult ki, ahol egy utolsó másodperces mezőnygóllal kapott ki 30–27-re...

Viszont a csütörtöki meccsek eddig sok izgalmat nem hoztak, az első öt fordulóban (négy csoportrangadó, illetve a bajnok Seahawks Packers elleni idénynyitója) átlagban 29 pont volt a csapatok között...

16 YARD – MÉLY GÖDÖRBEN A RAIDERS – SZÓ SZERINT!
Az OaklandRaiders idén először nem kapott ki. Ehhez mondjuk az kellett, hogy szabadnapos legyen az ötödik héten. A Dolphinstól elszenvedett londoni vereség után menesztették Dennis Allent, ideiglenesen pedig Tony Sparano dirigál. A trénernek rendhagyó ötlete támadt. Egy edzés végén az egyik pálya szélére terelte a teljes csapatot, s egy általa ásott gödörbe dobott egy labdát, amely elmondása szerint a 0–4-es kezdést szimbolizálja. A labdát a játékosok temették el, elsőként az újonc irányító, Derek Carr szórt földet rá. Sparano szerint ezzel a pocsék kezdés a múlté, tiszta lappal indulnak. A kekeckedő mémgyárosok rögtön ugrottak a témára: van, aki szerint nem elég mély gödröt ásott Sparano, s van, aki szerint még több tucat gödörre lesz szüksége az oaklandieknek...


(Fotó: dailysnark.com)
(Fotó: dailysnark.com)
(Fotó: dailysnark.com)
(Fotó: dailysnark.com)
(Fotó: dailysnark.com)
(Fotó: dailysnark.com)


15 YARD – MEGVILLANT A COLTS NÉMET VÉDŐJE, SZUPERSZTÁR LEHET BELŐLE
Az Indianapolis Colts által tavaly draftolt BjörnWerner az első német játékos lett az NFL történetében, akit a draft első körben elvittek (de nem az első európai, az az olasz Leo Joseph Nomellini volt 1950-ben a 49ersnél), de eddig nem váltotta meg a világot. Eddig. Aztán jött a Baltimore elleni mérkőzés, amelyen kétszer sackelte Joe Flaccót, a második játék gyakorlatilag pontot tett e meccs végére és a Colts győzelmére. A meccslabdát nem is kaphatta meg más Chuck Paganótól, mint a szőke német. „A következő évek szupersztárja ez a srác" – mondta a Robert Mathist pótló Wernerről Cory Redding, a Colts idősebb védője. A német elismerte, hogy ez volt a legjobb meccse, de az ünneplésről annyit mondott: „Nálunk nincs 24 órás szabály. 15 perces szabály van, máris a Houston elleni meccs jár a fejemben." A német mentalitás az NFL-ben is aranyat ér.

14 YARD – A FEJE TETEJÉRE ÁLLT A VILÁG AZ EGYETEMI LIGÁBAN
A hét végén a feje tetejére állt a világ az egyetemi ligában. A 6. játékhét csütörtökön az NCAA ranglistájának 2. helyén álló Oregon Arizona elleni hazai vereségével kezdődött, majd pénteken az eddig hibátlan BYU Utah State elleni, szintén hazai kudarcával folytatódott. Szombaton pedig kikapott a 3. kiemelt Alabama az Ole Misstől, a 4. Oklahoma a TCU-tól, a 6. Texas A&M a Mississippi State-től, a 8. UCLA a Utah-tól. A legjobb tíz csapatból öt kikapott, jelen állás szerint kis túlzással bárki bárkit legyőzhet az NCAA-ben, amelyben az idén négy csapat kap esélyt a bajnoki cím megszerzésére az első ízben megrendezendő rájátszásban.

13 YARD – BIG BEN MÉG MINDIG VERETLEN AZ ÚJONC IRÁNYÍTÓK ELLEN
Ben Roethlisberger
még mindig veretlen az újonc irányítók ellen. A többek között Eli Manninget és Robert Griffin III-t, illetve Joe Flaccót és Andy Daltont (csoportriválisként kétszer-kétszer) is felülmúló pittsburghi irányítónak a 17. meccse volt újonc QB ellen, s a Jacksonville Jaguarsban a szárnyait bontogató Blake Bortles sem tudta megszakítani a sorozatot.

12 YARD – ÍZLÉSTELEN TRÉFA A JAGUARS KABALAFIGURÁJÁTÓL

Ízléstelen tréfával próbálta enyhíteni a Pittsburgh elleni hazai vereséget a Jacksonville Jaguars Jaxson de Ville fantázianévre hallgató kabalafigurája, aki a meccs negyedik negyedében magához ragadott egy, a pittsburghi szurkolók védjegyévé vált sárga törölközőt (Terrible Towel), a másik kezében pedig egy táblát tartott azzal a felirattal, hogy „a törölköző Ebolát terjeszt". „Nem tudtunk erről a tábláról, a kabalafigurát húsz éve eljátszó személy egyéni akciója volt, minket is megdöbbentett. Az ügyben belső vizsgálat indul, a klub mindenkitől bocsánatot kér, akit érzékenyen érintett" – mondta Mark Lamping, a Jaguars elnöke.

11 YARD – KLASSZIS TIGHT ENDEK, HA BELELENDÜLNEK
Jason Witten
a Dallas Houston elleni sikeres során 59 yardig jutott, ezzel karrierje során már 10014-nél, így posztja harmadik játékosaként lépte át ezt a határt (korábban erre csak Tony Gonzalez és Shannon Sharpe volt képes). A hozzá hasonlóan 2003 óta játszó Antonio Gatesnek ehhez még egy keveset kapaszkodnia kell (9468), viszont az elkapott TD-ket illetően így is parádésan áll, a hétvégi kettővel már 92-nél, ami az örökranglista 10. legjobb teljesítménye, a tight endek közül pedig egyedül Tony Gonzalez (111) előzi meg. A jelenkor ifjú titánjai közül RobGronkowski és JimmyGraham az ötödik évében 46-nál és 44-nél jár, a 25 éves Gronkowskinak ehhez 55 meccsre volt szüksége, a 27 éves Grahamnek pedig 67-re.

10 YARD – CAM NEWTON: A GYEREKEKÉRT MINDENT
Cam
Newton győzelemre vezette a Pantherst a Bears ellen, két hatpontost dobott a 31–24-es siker során. Az egyik meccslabdát pedig kivitte a drukkereknek, ám nem csak úgy a tömegbe hajította. A labdáért harcoló kezek tömegében SuperCam megpillantott egy kisgyermeket is, s kizárólag neki volt hajlandó odaadni a labdát. Micsoda élmény lehetett, az ifjú szurkolónak.

(Fotó: sbnation.com)
(Fotó: sbnation.com)
(Fotó: sbnation.com)
(Fotó: sbnation.com)

(Fotó: sbnation.com)
(Fotó: sbnation.com)
9 YARD – A COLTS LEGENDÁJÁT MÁR CSAK NYOLCAN ELŐZIK MEG
Reggie Wayne
nem lassít. Az Indianapolis 35 éves elkapója a hétvégén 77 yardot szerzett a Baltimore ellen, összesen pedig 13950-et kapart eddig össze, amivel a 10. helyre taszította Cris Cartert (13899). Az újabb előzésre ezúttal sem kell valószínűleg sokat várni, James Lofton 14004-gyel a nyolcadik, korábbi csapattársa, Marvin Harrison utolérése már húzósabb, ő 14580-nál állt meg.

8 YARD – A PATS MEGMUTATTA, VAN, AMI FONTOSABB A FUTBALLNÁL
Megható jeleneteknek lehettek szemtanúi, akik a Patriots–Bengalst választották hétvégén. A New England szurkolólányai a második félidőben a bengalsos DevinStill nevével ellátott Cincinnati-mezbe bújtak, ezzel kedves gesztust téve Stillnek, akinek négyéves kislánya, Leah nemrég műtéten esett át Philadelphiában, sikeresen eltávolítottak egy rákos daganatot szervezetéből. A közönség felállva tapsolta Stillt, aki nemrég került be a Bengals 53-as keretébe a tartalékok közül. A Pats tulajdonosa, Robert Kraft ráadásul 25 ezer dolláros adományt ajánlott fel Leah nevében a cincinatti gyermekkórház részére.




7YARD – WILSON ÉS LYNCH PAZAR FORMÁBAN. FANTASY? NEM HARVIN NAPJA...
RussellWilson 18 hazai mérkőzést játszott eddig az NFL-ben, ezalatt pedig szerény 17–1-es győzelem–vereség mutatót tud felmutatni. A hétvégén a Dallas ellen csatlakozhat Danny White-hoz és Matt Ryanhez, korábban csak ők tudtak megnyerni az első 19 hazai meccsükből 18-at.

MarshawnLynch sem panaszkodhat, sorozatban a nyolcadik mérkőzésén szerzett TD-t. A csapatrekordot is ő tartja 11-gyel, még 2011-ből.

A sorozatban a kilencedik hétfő esti rangadóját megnyerő Seahawksban (235–82-es pontkülönbség) brillírozó Wilson lett az elmúlt 12 évben a harmadik irányító, aki legalább 200 passzolt és 100 futott yardig, valamint legalább egy-egy TD-ig jut ugyanazon a meccsen. Ezt az elmúlt bő egy évtizedben csak Michael Vick és Cam Newton mondhatta el magáról.

Kevésbé zárt fényes napot PercyHarvin, 27 elkapott és 7 futott yardot hozott össze, TD nélkül. Mondjuk szerencséje sem volt, hiszen előbb egy 16 yardos futott, majd egyből után egy 26 yardos elkapott, végül egy 41 yardos elkapott TD-jét fújták vissza a „zebrák" hazai szabálytalanság miatt. A fantasy football tulajdonosok nem voltak túlságosan lelkesek a találkozót követően

6 YARD – TONY ROMO – AZ EMBER, AKI KISZABADULT J. J. WATT SZORÍTÁSÁBÓL; DEZ BRYANT HIHETETLEN ELKAPÁSA; FUSS, MURRAY, FUSS!
Talán nem vagyunk egyedül vele, hogy J. J. Watt egyike azon játékosoknak, aki ellen még barátságos meccset sem szívesen vívnánk. Az idén (is) remekelő defensive end étlapján az ötödik játéknapon TonyRomo, a Dallas Cowboys megtáltosodó irányítója szerepelt, de a korábban még első számú poénforrásnak számító QB kifogott a Texans sztárján. Az alábbi jelenetből kiderül, miért.



A playoffról évek óta az alapszakasz utolsó meccsén lemaradó Dallas 4–1-es mérleggel áll, 1990 óta az így kezdő csapatok 77 százaléka bejutott a rájátszásba. A jó kezdéshez persze kellett DeMarcoMurray és Dez Bryant is. Előbbi sorozatban ötödik mérkőzésén futott legalább 100 yardot, ez klubcsúcs. Az NFL-ben korábban csak O. J. Simpson (1973-ban és 1975-ben), és Jim Brown (1958-ban) tudott a szezon első öt meccsén egyaránt 100 yard fölé jutni. Murray 670 yardnál tart összesen, ha így folytatja, rekordot dönthet (2105 yard, Eric Dickerson, 1984). Ha tartja az eddigi átlagát 2144 yardig juthat.

DezBryant pedig 2012 óta 29. TD-ját kapta el, ezzel beérte Jimmy Grahamet és Brandon Marshallt ezt az időszakot vizsgálva. Bryant pedig ezzel az elképesztő elkapással segítette a Cowboyst győzelemhez a hétvégén:



5 YARD – A BROWNS FELTÁMADÁSÁHOZ MÉRHETŐ MÉG NEM VOLT AZ NFL-BEN
Nemcsak a Buffalo hozta vissza a sírból a meccsét, a Cleveland minden idők legnagyobb feltámadását mutatta be az NFL-ben vendégként. A Tennessee 28–3-ra is vezetett a Browns ellen, de szurkolóinak végig kellett nézniük, ahogy az ellenfél 29–28-ra fordít. A clevelandi Brian Hoyer-vezette Browns 69 másodperccel a meccs vége előtt szerezte a győztes pontjait.
Ami a feltámadásokat illeti, 1970 óta ez a második év, amelynek első öt fordulójában...
...16-szor nyert legalább 10 pontos hátrányból csapat.
...9-szer nyert legalább 13 pontos hátrányból csapat.
...5-ször nyert legalább 17 pontos hátrányból csapat.

4 YARD – BREES MÁR TÖBB MINT 40000 YARDOT HOZOTT A SZENTEKNEK A LEVEGŐBEN
Drew Breesben súlyos sérülése miatt 2006-ban nem bízott a San Diego, a New Orleans viszont megragadta a lehetőséget. Ezt pedig azóta is gondosan törleszti a kiváló irányító. Olyannyira, hogy 2006 óta már több mint 40000 yardot passzolt a Szentek színeiben, nála gyorsabban pedig még senki nem érte el ezt a határt, neki csupán 132 meccsre volt szüksége. A Tampa Bay elleni 371 yardjával már 40307-nél jár a louisianai együttesben.



3 YARD –RODGERS: 200, CUTLER ÉS RYAN IS 25000 FELETT
Aaron Rodgers
három hatpontos átadással vezette sorozatban nyolcadik októberi sikerére a Packerst, a harmadik TD-passzával már kétszáznál jár, ehhez pedig csupán 99 mérkőzésre volt szüksége, ennél gyorsabban csak Dan Marino (89) érte el ezt a mérföldkövet.
Rodgers a múlt héten lépte át a 25000 passzolt yardos határt, ebben a kategóriában pedig most ketten is követték, JayCutler 289 yardja (25232) és MattRyan 316 egysége (25051) sem ért azonban győzelmet csapatának.

2 YARD – BRADY: 50000!
Ebben a szezonban eddig nagyon gyengén játszott, a Kansas City elleni vereség után pedig a helyi lapokban is kapott hideget-meleget, a médiában pedig rendre felhozták korábbi nyilatkozatát, hogy visszavonul, ha már nem képes jól teljesíteni. A kiváló védelmű Cincinnati ellen aztán egy teljesen más Brady (és Patriots) érkezett a pályára, és 292 yardot (és két TD-t) passzolt, ezzel pedig a liga történetének hatodik játékosaként átlépte az 50000-es mérföldkövet (50232). A mérkőzés egyik legmulatságosabb jelenete az ő és kedvenc célpontja, Julian Edelman nevéhez fűződik, amikor azon versenyeztek, melyikük nem akarja földhöz vágni a labdát.
1 YARD – PEYTON MANNING, A MÁSODIK 500-AS
Ki más is lehetne ezen a héten az első? Az Arizona Cardinals ellen parádézó irányító átlépte az 500 TD-passzos álomhatárt (503) és már csupán öttel van lemaradva az örökranglista élén álló Brett Favre-tól. A tempójával maximum még két hétig reménykedhet a korábbi „sajtfejű" legenda... Manning nem aprózta el a mérkőzést, 479 yardig jutott, ezzel pedig 1998 óta tartó karrierje legjobb eredményét hozta össze. A Denver irányítója pályafutása során 13. alkalommal jutott el egy meccsen legalább 400 yardig, ebben a kategóriában immár holtversenyben az első helyen áll Dan Marinóval.

Peyton Manning: 500 (Fotó: CBS)
Peyton Manning: 500 (Fotó: CBS)
TD – BÁTOR JÓSKA
Nem panaszkodhatunk a múlt heti tippjeinkre! A szétesni látszó NewEngland sikerét nem sok minden ígérte, pláne, hogy a Kansas City otthonában elszenvedett mészárlás után a szintén kiváló futójátékkal és irányítósiettetéssel rendelkező, amúgy erősorrendünk első helyén álló, Cincinnatit fogadta. Mi mégis úgy éreztük, hogy most valami nagyot dobbantanak Tom Bradyék, és igazolták is a gondolatainkat, 43–17-re kiütötték az utolsó veretlen csapatot. A játékosokat illetően csak félig jött be a tippünk, DeMarcoMurray a kiváló Houston-védelem ellen is összeszaladt 100 yardot (ezúttal 136-ot), de szeptember sztárját, J. J.Wattot a Dallas fala szépen kordában tartotta, és nem volt sackje (mondjuk, ha Romo nem játszik szabaduló művészt...) és „csak" három irányítósiettetésig jutott.

A tavaly rettegetett Bumm Légió ebben a szezonban kevésbé szuperál fényesen, míg a Seattle passz elleni védekezése tavaly csak 172 yardot engedett meccsenként, ezzel pedig toronymagasan az első volt, ezúttal ebben a kategóriában csak a 22., 255.5-ös átlaggal. Jason Witten, Dez Bryant, Terrance Williams, Tony Romóval és a kiváló fallal kiegészülve nagyon erősen hangzik, de ezúttal fellép a Seahawks védelem, és 200 yard alatt tartja az ellenfelet.
A Cleveland Browns kifejezetten nem szeret mostanában a Pittsburgh ellen játszani, az elmúlt tíz összecsapásból csak egyet, az előző 22-ből kettőt, a legutóbbi 29-ből pedig csupán hármat nyert meg. Na de majd most!

STATISZTIKÁK
AZ 5. FORDULÓ LEGJEI
A legtöbb passzolt yard:
Peyton Manning (Denver)
–Arizona
479
A legtöbb futott yard:Arian Foster (Houston)
–Dallas157
A legtöbb elkapott yard:Demaryius Thomas (Denver)–Arizona226
A KATEGÓRIÁK PILLANATNYI LEGJOBBJAI
A legtöbb passzolt yard:1617Andrew Luck (Indianapolis)
A legtöbb futott yard:670DeMarco Murray (Dallas)
A legtöbb elkapott yard:552
Julio Jones (Atlanta)
A legtöbb szerelés:61Luke Kuechly (Carolina)
A legtöbb sack:6
Ryan Kerrigan (Washington), Justin Houston (Kansas City)
A legtöbb interception:3
Kyle Fuller (Chicago), Malcolm Jenkins (Philadelphia), Perrish Cox (San Francisco), Harrison Smith (Minnesota)
NFL 2014, ALAPSZAKASZ
5. FORDULÓ
2014.10.032.25Green Bay Packers–Minnesota Vikings42–10
2014.10.0519.00Dallas Cowboys–Houston Texans20–17 – h.u.
2014.10.0519.00Detroit Lions–Buffalo Bills14–17
2014.10.0519.00Tennessee Titans–Cleveland Browns28–29
2014.10.0519.00Indianapolis Colts–Baltimore Ravens20–13
2014.10.0519.00New Orleans Saints–Tampa Bay Buccaneers37–31 – h.u.
2014.10.0519.00New York Giants–Atlanta Falcons30–20
2014.10.0519.00Philadelphia Eagles–St. Louis Rams34–28
2014.10.0519.00Carolina Panthers–Chicago Bears31–24
2014.10.0519.00Jacksonville Jaguars–Pittsburgh Steelers9–17
2014.10.0522.05Denver Broncos–Arizona Cardinals41–20
2014.10.0522.25San Diego Chargers–New York Jets31–0
2014.10.0522.25San Francisco 49ers–Kansas City Chiefs22–17
2014.10.062.30New England Patriots–Cincinnati Bengals43–17
2014.10.072.30Washington Redskins–Seattle Seahawks17–27
Szabadnapos. Oakland Raiders, Miami Dolphins
6. FORDULÓ
2014.10.102.25Houston Texans–Indianapolis Colts
2014.10.1219.00Atlanta Falcons–Chicago Bears
2014.10.1219.00Buffalo Bills–New England Patriots
2014.10.1219.00Cincinnati Bengals–Carolina Panthers
2014.10.1219.00Cleveland Browns–Pittsburgh Steelers
2014.10.1219.00Tennessee Titans–Jacksonville Jaguars
2014.10.1219.00Miami Dolphins–Green Bay Packers
2014.10.1219.00Minnesota Vikings–Detroit Lions
2014.10.1219.00New York Jets–Denver Broncos
2014.10.1219.00Tampa Bay Buccaneers–Baltimore Ravens
2014.10.1222.05Oakland Raiders–San Diego Chargers
2014.10.1222.25Arizona Cardinals–Washington Redskins
2014.10.1222.25Seattle Seahawks–Dallas Cowboys
2014.10.132.30Philadelphia Eagles–New York Giants
2014.10.142.30St. Louis Rams–San Francisco 49ers
Szabadnapos. Kansas City Chiefs, New Orleans Saints


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik