Videó: ha szerelésért járna Puskás-díj, egy bayernes kapná

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.09. 18:37
Pep Guardiola remek cserével fordította csapata javára a hétvégén csendesen csordogáló, végül 1–0-s hazai győzelemmel végződő Bayern München–Bayer Leverkusen német Bundesliga-rangadót.

Sebastian Rode gólt nem szerzett, de beállásával a második félidőben a Bayern masszívabb lett a középpályán, ami egyértelműen megalapozta a szűkös sikert. A 24 éves, nyáron a Frankfurttól érkező középpályás a győztes gólt megelőző szöglet kiharcolásában oroszlánrészt vállalt, illetve a mérkőzés, a forduló, de talán az ősz egyik legszebb szerelését is bemutatta:Sebastian Rode gólt nem szerzett, de beállásával a második félidőben a Bayern masszívabb lett a középpályán, ami egyértelműen megalapozta a szűkös sikert. A 24 éves, nyáron a Frankfurttól érkező középpályás a győztes gólt megelőző szöglet kiharcolásában oroszlánrészt vállalt, illetve a mérkőzés, a forduló, de talán az ősz egyik legszebb szerelését is bemutatta:

Volt kitől tanulnia. Csapattársa, a jelenleg sérült Philipp Lahm a Manchester City ellen hasonlóan bravúros labdarablást mutatott be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik