U21-es Eb: Gárdonyban lesz a németek főhadiszállása

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2021.03.11. 18:18
null
Német gólöröm a Wales elleni U21-es Eb-selejtezőn 2020 őszén (Fotó: AFP)
Az U21-es német labdarúgó-válogatott Gárdonyt és a Parkerdőt választotta főhadiszállásának a magyarországi korosztályos Európa-bajnokság idejére – írja hivatalos honlapján a Gárdonyi VSC.

 

A helyszíni bejárások során – amelyen részt vett a nemzetközi és a hazai labdarúgó-szövetség delegációja, valamint a német csapat vezetősége – többször vizsgálták a pálya talaját, állagát, amely kiváló értékeket mutat. Az öltöző is minden igényt kielégítőnek bizonyult a kemény kritériumrendszert felállító németeknek, akik a Vital Hotel Nautisban laknak március 21-től, az edzéseket pedig Gárdony centerpályáján tartják.

Idén hazánk Szlovéniával közösen rendezi az U21-es Európa-bajnokságot. A koronavírus-járvány miatt az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) két részre osztotta a tornát: a csoportmérkőzéseket március 24. és 31. között játsszák le, az egyenes kieséses szakasz találkozói május 31. és június 6. között lesznek.

A korosztályos kontinensviadalon a németek az A-csoportba kaptak besorolást Magyarország, Hollandia és Románia társaságában. A kvartett mérkőzéseit a fővárosi Bozsik Arénában és a székesfehérvári MOL Aréna Sóstóban játsszák – a járvány miatt zárt kapuk mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik