Real Madrid: „A blancóknál akarok játszani, ez reális cél!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.14. 16:14
Bár a Real Madrid labdarúgócsapatával rendszeresen összeboronálnak játékosokat, olyat viszonylag ritkán hallunk, hogy egy futballista őszintén bevallja, a királyiaknál szeretne futballozni. Memphis Depay azonban most pontosan ezt tette.

A jelenleg a Lyont erősítő Depayt nemrég még a legnagyobb holland tehetségek közt emlegették, a támadónak azonban nem jött ki a lépés a Manchester Unitednél, mióta pedig Franciaországba igazolt, kevés szó esik róla.

Pedig a szélső újra kezd formába lendülni, a Lyonban a 2017–2018-as idényben nyolc bajnokin már két gólnál és három gólpassznál jár.

És úgy véli, ez még messze nem a csúcs…

„Nem tartom titokban, szeretnék egy nap a Real Madrid játékosa lenni. Hiszek magamban, szerintem ez egy reális cél lehet!” – mondta Depay a PSV Supporter magazinnak.

A holland támadó azt egyelőre nem árulta el, mikorra tervezi a váltást, és azt sem mondta el, beszélt-e már valakivel a Real Madridnál, vagy csak „megálmodta” a transzfert.

Szerződése mindenesetre 2021-ig a Lyonhoz köti Depayt, akinek piaci értékét jelenleg 19 millió euróra becsüli a transfermarkt.de.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik