RB Leipzig: ezúttal az MU-val hozták szóba Szoboszlait

Vágólapra másolva!
2021.11.11. 10:21
null
Ezúttal az MU-val hozták szóba Szoboszlait (Fotó: AFP)
A Football 365 és további sajtóorgánumok szerint az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United átigazolná az RB Leipzig magyar tehetségét, Szoboszlai Dominikot. Az MU-nak alaposan a zsebébe kellene nyúlnia a szerződtetésért, hiszen – mint szerdán beszámoltunk róla – a középpályás kivásárlási ára 70 millió euró.

 

A Transfermarkt adatai alapján Szoboszlai Dominikért 22 millió eurót fizettek a lipcseiek 2021 januárjában, így ha valóban a kivásárlási árhoz közeli összegért értékesítenék, busás profit ütné a markukat.

Az angol sportnapilap úgy tudja, a magyar tehetség kérői között van az Atlético Madrid is, sőt, ˜a „vörös ördögökkel” karöltve, már a nyáron szerették volna megszerezni Szoboszlai játékjogát, azonban a koronavírusnak „köszönhető” bevételkiesések miatt egyik csapat sem kívánta kifizetni a 70 millió euró körüli összeget.

Meglepő lehet a Manchester United érdeklődése, hiszen olyan játékosok állnak rendelkezésére a Szoboszlai által preferált posztokon, mint Marcus Rashford, Jadon Sancho, vagy épp a támadó középpályás Bruno Fernandes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik