RB Leipzig: a klubnál megerősítették, hogy figyelik Szoboszlait

MTI/ CS. M.MTI/ CS. M.
Vágólapra másolva!
2020.11.19. 12:46
null
A lipcseiek figyelik Szoboszlai Dominiket (Fotó: AFP)
Christopher Vivell, az RB Leipzig labdarúgócsapatának megfigyelője megerősítette, hogy az elmúlt idényben Bajnokok Ligája-elődöntős német csapat figyeli Szoboszlai Dominiket, ugyanakkor tisztában van vele, hogy a Red Bull Salzburg és a lipcseiek közötti kapcsolat ellenére máshogy is dönthet a magyar futballista.    

ALeipziger Volkszeitunghonlapja arról ír, hogy az RB Lepzig megerősítette érdeklődését a magyar labdarúgó-válogatott alapembere, Szoboszlai Dominik iránt, majd közli Christopher Vivelli nyilatkozatát, aki a lipcseiek játékosmegfigyelője. A szakember hozzáteszi, hogy nem vezet egyenes út Salzburgból Lipcsébe annak ellenére, hogy a két klub között összesen már 17 transzfer történt – köztük Gulácsi Péterével.

Ismerjük, értékeljük és figyelemmel követjük Dominiket, ugyanakkor nem létezik egy egyirányú út, amely Salzburgból közvetlenül Lipcsébe vezet. Itt van például Sadio Mané, Martin Hinteregger vagy Erling Haaland példája, ők mindannyian más klubot választottak" – fogalmazott Vivelli a Leipziger Volkszeitungnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik