RB Leipzig: a Chelsea célpontja szerződést hosszabbított

P. O. T.P. O. T.
Vágólapra másolva!
2022.09.01. 22:39
null
Josko Gvardiol marad Lipcsében (Fotó: AFP)
Az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea sajtóhírek szerint szerződtette volna az RB Leipzig 20 éves horvát védőjét, Josko Gvardiolt, ám az üzlet nem jött össze, mivel a fiatal szerződést hosszabbított a német klubbal.

 

A mindig jól értesült átigazolási guru, Fabrizio Romano szerint a Chelsea 90 millió eurós ajánlatot tett az RB Leipzig horvát védőjéért, Josko Gvardiolért.

Ennek ellenére Gvardiol megegyezett jelenlegi csapatával, és az eredetileg 2026-ban lejáró szerződését 2027-ig meghosszabbította. A védő 2021 nyarán szerződött Lipcsébe a Dinamo Zagrebből 20 millió euróért.

„Nagyon boldog vagyok, hogy 2027-ig meghosszabbítottam a szerződésemet, mert sokkal többet szeretnék elérni az RB Leipziggel. Jó érzés, hogy a klub ragaszkodik hozzám, és elősegíti a fejlődésemet. Visszatértünk a Bajnokok Ligájába, tavaly pedig megnyertük a Német Kupát, és ebben a szezonban is szeretnénk újra trófeákért játszani. Nagyon hálás vagyok a klub vezetőknek, hogy szerepelhetek a hosszú távú terveikben, és velem együtt szeretnék folytatni útjukat” – mondta a horvát válogatott játékos, aki az előző idényben minden sorozatot figyelembe véve 46 meccsen lépett pályára.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik