Németország: leragasztották a hotel ablakait, hogy ne lássanak be a szurkolók

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.10.05. 12:46
null
Edzés közben igen, vacsora közben nem jöhet a fotó Flickről! (Fotó: AFP)
A német labdarúgó-válogatott egy négycsillagos hamburgi hotelben szállt meg, amelynek ablakait le kellett ragasztani, hogy a szurkolók és az újságírók ne lássanak be – Hansi Flick szövetségi kapitány ugyanis nem szereti, ha vacsora közben fotózzák, írja a Bild.


A német válogatott sztárjai a hamburgi Gastwerkben szálltak meg hétfőn. A nemzeti csapat jelenleg a Románia elleni világbajnoki selejtezőre készül, amelyet pénteken rendeznek meg.

A hotelt természetesen lezárták, a szurkolók és az újságírók azonban egy sövény melletti kis résen beláttak, s éppen elkapták, ahogyan a játékosok és az edzői stáb tagjai vacsoráznak. Nem sokkal később ez feltűnt a főszereplőknek is, a hotel dolgozói pedig egy óriási papírral leragasztották az ablakokat.

Köztudott, hogy Hansi Flick szövetségi kapitány nem szereti, ha evés közben fényképezik – ez a Bayern Münchennél is problémát jelentett még 2020-ban.

 


 

A német játékosok közül egyébként csak Antonio Rüdiger ment oda a szurkolókhoz autogramot osztani és képet csinálni, Flick szerint ezzel nincs is gond.

„Ha az emberek aláírást és szelfit kérnek, boldogan odamegyek hozzájuk. Azt szeretném, hogy a játékosaim is így tegyenek. Franz Beckenbauer volt a tökéletes példa erre, soha nem utasított vissza ilyen kérést, pedig ő minden idők legjobb német labdarúgója. Ha a császár képes aláírásokat osztogatni, akkor mi is” – mondta a német szövetségi kapitány.

Ennek ellenére a belső védőn kívül egyik játékos sem közelítette meg a drukkereket – a koronavírus-járvány miatt azért ez érthető is –, de legalább Marc-André ter Stegen, Manuel Neuer és Joshua Kimmich is a távolból integetett a nekik. Bár a szurkolók ennek is örültek, a valódi hős Rüdiger volt a szemükben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik