Dortmund: nagyon súlyos vádak, véget érhet a játékos karrierje

Vágólapra másolva!
2022.08.07. 14:24
null
Raus... (Fotó: AFP)
Ha igazak a volt barátnője bizonyítékokkal is alátámasztott vádjai, börtönbüntetés vár a Borussia Dortmund futballistájára, a 29 esztendős Nico Schulzra.

 

Korábban írtunk már róla, hogy igencsak kifelé áll Nico Schulz szekerének a rúdja Dortmundból, a 25.5 millióért igazolt játékos ugyanis formán kívül futballozik, eladósorba került, és el sem vitték őt a nyári edzőtáborba.

És nagyon nehéz lesz csapatot találnia a bal oldali védőnek azután, hogy kiderült, egy 2020-as bántalmazás miatt feljelentést tett ellene volt barátnője, aki szerint Schulz nagyon megverte és megrugdosta őt két héttel a szülés előtt (!), azzal a szándékkal, hogy a gyermeke... ezt inkább le sem írjuk.

Schulz volt barátnője több bizonyítékkal is alátámasztotta a vádakat, a német lapok szerint ezekben maga a játékos is elismerte a bántalmazást.

 

A Dortmund kiadott gyorsan egy közleményt, miszerint a klub is csak most értesült a sajtóból a történtekről, és várja a vizsgálat végét. Az ügyészségi vizsgálatok folynak, és ha igazak a vádak, akkor véget is ért Schulz profi karrierje – és ez lesz a legenyhébb következmény...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik