Légiósok: Szalai Ádám közel a klubváltáshoz – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.13. 20:48
null
Szalai Ádámot kölcsönben szerezheti meg a Galatasaray (Fotó: AFP)
Sajtóhírek szerint a török élvonalban szereplő Galatasaray nagyon közel áll Szalai Ádám megszerzéséhez, és a magyar válogatott támadó a szezon végéig kölcsönbe érkezhet a török sztárcsapathoz.

 

Az 52-szeres magyar válogatott támadó iránt már 2016-ban is érdeklődött a Galatasaray, ám akkor a hárommillió eurós ajánlatot elutasította a Hoffenheim.

2018. december végén azonban ismét felröppentek a pletykák azzal kapcsolatban, hogy az élvonalban jelenleg ötödik helyen álló török sztárcsapat lecsapna Szalai Ádámra, majd később a Stuttgart is bejelentkezett érte német sajtóinformációk szerint, ám most úgy tűnik, mégiscsak Törökországban köthet ki Szalai.

A török Tümspor szerint a Galatasaray a szezon végéig kölcsönben szeretné megszerezni a 31 éves támadót, amiért cserében 300 ezer eurót fizetne a Hoffenheimnek, amire a német klub rá is bólintott, így közel a megegyezés a felek között.

Szalai Ádámnak 2019 nyarán jár le a szerződése a Hoffenheimnél, tehát, ha nem adják el a németek, vagy nem hosszabbítják meg a szerződését, akkor a szezon végén ingyen távozhatna. A csatár értékét 3.5 millióra becsüli a Transfermarkt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik