Hertha: Ők a jövőnk – Dárdai Pál rámutatott a fiára is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.04. 09:26
null
Dárdai Pál szerint fia ott van azok között a tehetségek között, akik a Hertha jövőjét jelentik (Fotó: AFP)
Dárdai Pál, a Bundesligában szereplő Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője elmondta, az a szándéka, hogy a bajnokság utolsó szakaszában több fiatal tehetséget is bevet a mérkőzéseken.

 

A berliniek jelenleg 36 pontjukkal a tabella 11. helyén állnak – mint arra Dárdai Pál rámutatott, csapatának egy sikerre van még szüksége, aztán a szakember jelentős változtatásokat eszközöl.

„Még egy győzelemre van szükségünk, aztán jönnek a fiatalok, sokakat tervezek bedobni a mély vízbe – árulta el elképzelését a magyar tréner. – A cél az, hogy tapasztalatot szerezzenek, tanuljanak, fejlődjenek, hogy a következő szezonban már segíthessenek nekünk.”

Dárdai négy tehetségét nevezte meg, akik a szakember szerint a klub jövőjét jelentik – a 20 esztendős Jordan Torunarighát (védő), a 21 éves Maximilian Mittelstädtot (védő), fiát, a 18 éves ifj. Dárdai Pált (középpályás), valamint a szintén 18 esztendős Julius Kadét (középpályás). A négy fiatal vélhetően több lehetőséget is kap a bajnokság záró szakaszában.

„Ők a jövőnk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik