Hertha: Elkapkodva nem igazolhatunk – Dárdai Pál

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.07.30. 10:13
null
Dárdai Pál azt is elfogadja, ha nem lesznek új érkezők (Fotó: AFP)
Dárdai Pál nem szeretne az új idény előtt arról beszélni, hogy kikkel számol a csapatban véglegesen – mondta a tréner a dpa-nak.

 

A jelenleg Ausztriában edzőtáborozó Hertha BSC vezetőedzője, Dárdai Pál a mostani 28 fős keretet szeretné minél jobban felkészíteni az új évadra. „Elkapkodva nem igazolhatunk, ráadásul megvan, hogy mennyit költhetünk, így ahhoz is igazodni kell. Ha nem érkezik új igazolás, akkor azt is el kell fogadnom" – mondta a magyar szakember.

A berliniek csapatából többen is jelenleg az olimpián szerepelnek, így még nem teljes az együttes kerete az edzőtáborban – többek között Arne Maier és Jordan Torunarigha (Németország), Matheus Cunha (Brazília) és Lucas Tousart (Franciaország) sincs még ott a csapattal. „Most nincs okom az aggodalomra, azonban ha valamelyikőjük megsérül, vagy nem játszik eleget, akkor az nagyon rossz lesz így az idény kezdete előtt. Ha már mindenki itt lesz, akkor döntöm el, hogy kik kapnak lehetőséget a következő évadban" – zárta gondolatait Dárdai Pál.

A magyar tréner azt is elmondta, hogy akkor fog dönteni a következő idényben szereplő csapatról, ha már mindenki együtt lesz, és visszatér az együtteshez.

Ahogy arról beszámoltunk a Hertha BSC 4–3-ra legyőzte a Jürgen Klopp vezette Liverpoolt a két csapat csütörtöki felkészülési mérkőzésén.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik