Hertha: három játékos is kihagyhatja a szombati meccset

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.02. 12:18
Nem ideális körülmények között készül az Ingolsadt elleni német bajnoki mérkőzésre a Hertha BSC labdarúgócsapata. Elképzelhető, hogy Dárdai Pál vezetőedző három játékosára sem számíthat a szombati meccsen.

Az egyik hiányzó a japán Haragucsi Genki lehet, aki a szerdai edzésen bokasérülést szenvedett, és idő előtt befejezte a tréninget. Haragucsi Genki lehet, aki a szerdai edzésen bokasérülést szenvedett, és idő előtt befejezte a tréninget.

„Ilyen esetek sajnos előfordulnak az edzéseken. Jól érzi magát, várjuk az orvosi vizsgálatok eredményét, amelyekből kiderül, hogy mennyire súlyos a sérülése” – mondta az ázsiai futballistával kapcsolatban Dárdai.

Az előző két mérkőzést végigjátszó Vedad Ibisevic és Marvin Plattenhardt vírusos fertőzés miatt szerdán nem edzett a csapattal. A bosnyák csatár a hírek szerint már a legutóbbi, Freiburg elleni mérkőzésen sem volt teljesen egészséges. Az ő állapotukkal kapcsolatban azonban bizakodó a magyar szakember.

„Számítok rájuk szombaton, de ha belázasodnak, akkor nem tudok mit csinálni. Úgy tervezzük, hogy csütörtökön már velünk készülnek” – bizakodott a magyar szakember.

Abban az esetben, ha Ibisevic és Plattenhardt mégsem vállalná a játékot, az előző meccsen gólt szerző Julian Schieber, valamint Maximilian Mittelstädt kerülhetne be a kezdőcsapatba.

A legutóbbi öt bajnokijából négyet elveszítő Hertha a Bundesliga-tabella hatodik helyén áll; a 16. helyezett Ingolstadt elleni mérkőzése szombaton 15.30 órakor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik