Hertha: „Dárdai a megoldás, nem is tárgyaltunk mással”

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2021.05.31. 14:14
null
Dárdai Pál egy tavaszi bajnoki mérkőzésen (Fotó: AFP)
Dárdai Pál volt az egyetlen jelöltjük a vezetőedzői posztra – jelentette ki Carsten Schmidt, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 14. helyén végző Hertha BSC labdarúgócsapatának ügyvezetője.

 

„Dárdai Pál jelentette számunkra a legjobb megoldást. Nem is tárgyaltunk más edzőjelölttel. Nagyon várjuk vissza őt és az egész edzői stábot, hogy megkezdjük a felkészülést az új idényre” – idézte hétfőn a berlini B. Z. című lap Carsten Schmidtet.

Mint beszámoltunk róla, Dárdai újbóli szerződtetésének hírét vasárnap jelentette be az élvonalban maradást a magyar vezetőedző vezetésével kiharcoló berlini klub.

A vezetőedző két segítője, Admir Hamzagic és Zecke Neuendorf szintén aláírt 2022 nyaráig, és közel a megállapodás Arne Friedrich sportigazgatóval is – teszi hozzá a lap, a Friedrich-egyezség bejelentését keddre jósolva.

A szabadságát töltő Dárdai Pál a klub Facebook-oldalán üzent röviden a szurkolóknak: „Együtt futunk neki a következő Bundesliga-idénynek. Egyvalamit máris megígérhetek: a kemény munkánkon és az eltökéltségünkön semmi sem múlik majd. Megpróbálunk egy igazán emlékezetes idényt produkálni!”

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik