Hertha: bosnyák válogatott szélsővel pótolnák a távozó kulcsembert?

2018.04.18. 08:37
Német sajtóértesülések szerint a Bundesligában szereplő Hertha BSC a 20 esztendős Darko Todoroviccsal erősítené meg a keretét.

Az elmúlt hetekben rengeteg pletykát lehetett hallani róla, hogy a német utánpótlás-válogatott Mitchell Weiser a szezon végén távozik a Herthától – mint ismert, a szélsőnek 13 milliós kivásárlási opció van a szerződésében, ezt pedig a három leginkább emlegetett érdeklődő, a Bayer Leverkusen, a Borussia Dortmund és az RB Leipzig is könnyedén ki tudja fizetni.

A berlini vezetőség állítólag megbarátkozott a gondolattal, hogy Dárdai Pál kulcsjátékosa elhagyja a gárdát, a stáb pedig a hírek szerint már azon fáradozik, hogy megtalálja Weiser utódját.

A Fussballeck ennek kapcsán arról számolt be, hogy a Hertha megfigyelőket küldött az FK Sloboda Tuzla–Borac Banja Luka bosnyák élvonalbeli összecsapásra, a kiszemelt pedig a hazaiak 20 esztendős jobbszélsője, Darko Todorovic volt.

A védelemben és a középpályán is bevethető játékos ebben a szezonban eddig összesen 29 mérkőzésen szerepelt, ezeken kétszer volt eredményes, emellett kiosztott négy gólpasszt is. A kétszeres bosnyák válogatott Todorovic értékét a transfermarkt.de piaci hírportál mintegy 500 ezer euróra becsüli.

A bosnyák média úgy tudja, hogy a Hertha hamarosan hivatalos ajánlatot tesz a szélsőért.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek