Hertha: A kispad szilárd alattam, a szerződésem fut – Petry

Vágólapra másolva!
2019.05.14. 11:49
Petry Zsolt, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha kapusedzője a Borsnak elmondta, az ő helye Dárdai Pál távozása után is szilárd a gárdánál.

Mint beszámoltunk róla, a Hertha BSC hivatalosan is bejelentette Dárdai Pál utódját, aki az U23-as csapattól érkező Ante Covic lett. A horvát szakember kinevezése után az is eldőlt, hogy a Dárdaival dolgozó kapusedző, Petry Zsolt marad az első csapatnál. Mint beszámoltunk róla, a Hertha BSC hivatalosan is bejelentette Dárdai Pál utódját, aki az U23-as csapattól érkező Ante Covic lett. A horvát szakember kinevezése után az is eldőlt, hogy a Dárdaival dolgozó kapusedző, Petry Zsolt marad az első csapatnál.

„A profi futballban mindig az eredmény minősít, az új bajnokságban hamar kiderül majd, hogy a Palit váltó, a berlini U23-as csapatunktól érkező Covic mennyire rátermett szakember – idézi a Bors az 52 esztendős magyar szakembert. – A kispad szilárd alattam, a szerződésem fut tovább. Eb­ben alighanem szerepet játszik, hogy a kapusképzésben nem vallottam szégyent. Covic értelemszerűen jó ismerősöm, heti két alkalommal rendszeresen találkozunk, mivel a utánpótláscsapatába folyamatosan küldök fiatal kapusokat. Igaz, még nem ültem le vele arról tárgyalni, hogy mit vár el tőlem.”

Petry elmondta, Dárdaival „úgy hiszik, fognak még együtt dolgozni”.

Petry Zsolt 2015 óta a Hertha szakmai stábjának tagja. Korábban a Paderbornnál és a Hoffenheimnél dolgozott kapusedzőként, illetve 2008-ban Erwin Koeman irányítása mellett a magyar válogatott stábtagja is volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik