Hertha: A játékosokat éhessé tenni? Szükségtelen! – Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.10. 16:30
A Hertha BSC a labdarúgó Német Kupa-negyeddöntőjében a másodosztályú Heidenheim ellen lép pályára. Dárdai Pál szerint azonban nincs szükség rá, hogy felpörgesse a játékosokat.

„Nehéz összehasonlítani a Német Kupát és a Bundesligát – mondta Dárdai a dfb.de-nek. – El kell végeznünk a munkánkat, ébernek kell lennünk, hogy ne lepjenek meg minket. Hogy éhessé kell-e tennem a játékosokat? Nem, mindenki tudja, mi a tét. A csapatom képes rá, hogy koncentráljon – ez az egyik erőssége.”Dárdai a dfb.de-nek. – El kell végeznünk a munkánkat, ébernek kell lennünk, hogy ne lepjenek meg minket. Hogy éhessé kell-e tennem a játékosokat? Nem, mindenki tudja, mi a tét. A csapatom képes rá, hogy koncentráljon – ez az egyik erőssége.”

Dárdai szerint nem kell jobban motiválnia a játékosait, mint a Dortmund elleni meccs előtt, mindkét meccs nagyon fontos volt a csapatának.

„Az az álmunk, hogy sokáig eljutunk a kupában. Ezt szeretné a klub, a szurkoló, mindenki. Szeretnénk valóra váltani ezt az álmot – mindegy, milyen csapat ellen. A Heidenheim erős, határozott, keményen dolgozó csapat. Tisztában vagyunk ezzel, ezért megfelelően felkészülünk a találkozóra.”

NÉMET KUPA
NEGYEDDÖNTŐ

19.00: Heidenheim (II.)–Hertha BSC (Tv:Sport2)
20.30: Bochum (II.)–Bayern München

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik