FFT: „Talán kicsit könnyebb a BL-győzelem, mert kevesebb a meccs”

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.09.01. 15:04
null
Elmondta, hogyan érhet véget hétévnyi szenvedés, mit csinált a bezártság idején, illetve hogyan hasznosította magát a kertben (Fotó: FFT)
Joshua Kimmich nyara nem éppen úgy alakult, ahogyan tervezte. Sorozatban ötödször nyerte meg a Bundesligát, és vigyázó szemét immár a BL-re veti. Elmondta, hogyan érhet véget hétévnyi szenvedés, mit csinált a bezártság idején, illetve hogyan hasznosította magát a kertben.

 

Joshua Kimmich mindig megkapja, amit akar. Még márciusban készítettünk vele egy interjút, amelyben a Bayern München tűpontos középpályása arról beszélt, hogy a BL- és Eb-győzelemmel elégedett lenne.

Joshua Kimmich nem csak WC-papírt gyűjtött a karantén alatt, kenyeret sütött vagy Netflix-sorozatokat végzett ki a bezártság idején. Barátnőjével padot épített a kertben, illetve homokozót készített kisfiának. Összegyűjtött továbbá ötmillió eurót a WeKickCorona jótékonysági program keretében csapattársával, Leon Goretzkával.

Aztán újraindult az élet – ebben Németország az élen járt –, és hamar kiderült, hogy a sokoldalú játékos gondolatai nem csak a kerti eszközök közül forognak. A Bayern harmadik mérkőzésén olyan gólt emelt át 18 méterről a Dortmund kapusa, Roman Bürki fölött, hogy öröm volt nézni. Nem is véletlen, hiszen órákon át gyakorolta a kontaktus nélküli lövéseket.

A teljes interjút elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Magazinunkat olvassa digitálisan adigitalstand.hu/fourfourtwooldalon!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik