Edzősors: Storck cáfolja, hogy ő lesz Dárdai utódja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.05. 12:21
null
Belga lapok szerint Storck lehet a Hertha edzője (Fotó: Dömötör Csaba)
Belga lapértesülések szerint Bernd Storck lehet a Hertha labdarúgócsapatának új edzője. A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya a Berliner Morgenpostnak cáfolta, hogy tárgyalt volna a berliniekkel.

 

 

A Het Laatste Nieuws és a sudinfo.be információja alapján 2002 után ismét visszatérhet a Hertha BSC labdarúgócsapatához Bernd Storck, aki a berlinieknél a távozó Dárdai Pál utódja lehet – csakúgy, mint 2015 júliusában, amikor a magyar válogatottnál váltotta őt.

Storck jelenleg a belga Mouscron edzője, a klub szeptember elején szerződtette, miután hat vereséggel kezdte a bajnokságot, ezért menesztette Frank Defays-t. A megmentőnek szerződtetett német szakemberrel sikerült felállni, és február közepére eldőlt, hogy biztosan bennmarad az élvonalban.

A sudinfo.be úgy tudja, hogy nagy kihívással kellene szembenéznie, ha átvenné a Herthát, a berliniek ugyanis kétéves szerződést kínálnak neki. A Mouscron vezetése nem is tud versenyezni a Bundesliga-ajánlattal, a lap szerint a Hertha 2.5 millió eurós éves fizetést ajánlott.

A klub április 16-án jelentette be hivatalosan, hogy Dárdai Pál az idény végén távozik. Storck számára nem ismeretlen a klub, hiszen 1996 és 2002 között már dolgozott ott Jürgen Röber asszisztenseként.

A Berliner Morgenpost megkereste a szakembert, aki cáfolta a híresztelést. „Az egész történet nem igaz, nem beszéltem senkivel Berlinben” – mondta Storck.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik