Dortmund: Barrios Angliába igazolhat, ha nem, Szalai vetélytársat kaphat

Vágólapra másolva!
2012.01.27. 17:30
Német sajtóértesülések szerint a Bundesliga tavalyi bajnokától, a Borussia Dortmundtól napokon belül távozhat a 27 éves paraguayi támadó, Lucas Barrios. A célpont: a Premiership. Ha ő marad, eladhatják Mohamed Zidant, mégpedig a Szalai Ádámot is foglalkoztató Mainznak.
A németekhez 2009-ben 4.2 millió euróért érkező, ma a transfermarkt.de által 13 milliós értékűre becsült Barriosért a Manchester City, a Chelsea, az Aston Villa, az Arsenal és a Sunderland is bejelentkezett.„Általában nem kommentáljuk a pletykákat” – mondta a cseresorba került játékos ügyéről a Dortmund menedzsere, Michael Zorc.

Így azt a hírt sem véleményezte, hogy ha Barrios marad, akkor a korábban a Mainztól érkezett Mohamed Zidant visszaküldik a „feladóhoz”, ugyanis a Borussia mestere, Jürgen Klopp kikötötte, hogy a két támadó közül csak az egyiket adhatja el a klub.

Ez utóbbi változat megvalósulása kevésbé jó hír lenne Szalai Ádám részére, honfitársunknak ugyanis így eggyel több konkurenssel kellene számolnia a Mainznál. Szalaiban egyébként töretlenül bízik mestere, így együtt is játszhat a jónevű támadóval.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik