Dortmund: A Leverkusen képes megnyerni utolsó hat bajnokiját - Klopp

Vágólapra másolva!
2011.04.07. 14:55
A Borussia Dortmund labdarúgócsapatát irányító Jürgen Klopp szerint a Bayer Leverkusen képes megnyerni utolsó hat bajnokiját, így nekik is minél több pontot kell szerezniük, ha meg akarják tartani első helyüket.

A Dortmund hat fordulóval a vége előtt hétpontos előnnyel vezeti a Bundesliga tabelláját a második helyen álló, legutóbbi hét meccsén veretlen Leverkusennel szemben, ám Klopp szerint a Bayer komoly fenyegetést jelent rájuk nézve.

„A Bayer képes megnyerni az utolsó hat mérkőzését, még a jövő hétvégi Bayern München elleni idegenbeli találkozóját is, mivel a jelenlegi formák alapján jobb, mint a bajor csapat – nyilatkozta Klopp a Kickernek. – Még sok pontot kell gyűjtenünk, ha az élen akarunk végezni."

A legutóbbi fordulóban a Dortmund hazai pályán 0–1-ről 4–1-re fordított a második félidőben 25 perc alatt a Hannover ellen, ám Kloppot ez sem tette elbizakodottá.

„Számomra ennek nincs túl nagy jelentősége, csak az érdekel, mi lesz majd a végén."

A 43 éves szakember óvatos hozzáállását alátámasztotta a soron következő fordulót illető esélyekkel is: „98.6 százalék, hogy a Leverkusen megveri a St. Paulit, annak viszont jóval kisebb az esélye, hogy mi nyerünk Hamburgban.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik