Dortmund: a klub rendkívül nyugodt a Sancho-üggyel kapcsolatban

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.04.27. 23:06
null
Dortmundban a bajnoki folytatásra koncentrálnak a Sancho-hírek helyett (Fotó: AFP)
A Bundesligában szereplő Borussia Dortmund teljesen nyugodt Jadon Sancho jövőjét illetően – derül ki Michael Zorc sportigazgató szavaiból.

 

Az angol válogatott szélsőt előszeretettel boronálják össze a Manchester Uniteddel, de a német Sport1-nek nyilatkozva Zorc elmondta, Sancho helyzete nem változott, a fekete-sárgák pedig csak a koronavírus-járvány utáni folytatásra koncentrálnak.

„Nincs új helyzet. Jelen helyzetben minden klub megfontoltan tekint az átigazolási összegekre, még Angliában is. Nem tudok és nem is akarok túl messzire előre tekinteni, mert a helyzet minden nap változhat. Meglátjuk, mi történik” – mondta Zorc.

A 20 éves szélső parádés idényt fut, 23 Bundesliga-meccsen 14 gólnál és 16 gólpassznál jár, összességében pedig 17 találat és 19 assziszt a mérlege. Szerződése 2022-ig szól a németeknél, értékét pedig 117 millió euróra teszi a transfermarkt.de.

„Hosszú távú egyezségünk van Sanchóval, ez nem változik mostanában. Teljesen nyugodtak vagyunk a helyzetével kapcsolatban” – tette hozzá a sportigazgató.

„A legfontosabb kérdések, amik jelenleg minket foglalkoztatnak, hogy merre tovább. Mikor játszhatunk újra? Mindenki számára rendkívül fontos, hogy be tudjuk fejezni az idényt”
– zárta gondolatait Zorc.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik