Dortmund: „A háborút is megnyerhetjük a Bayern ellen”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.26. 15:35
Pierre-Emerick Aubameyang, a Borussia Dortmund nyáron igazolt támadója szerint csapata képes arra, hogy felvegye a versenyt a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) hátralévő részében az előző szezonban triplázó Bayern Münchennel.

A gaboni válogatott szélső szerint a Jürgen Klopp irányította Dortmund keretében minden adott, hogy a bajnoki versenyfutás során komoly kihívója legyen a címvédésre készülő, immáron Pep Guardiola vezette bajoroknak. Jürgen Klopp irányította Dortmund keretében minden adott, hogy a bajnoki versenyfutás során komoly kihívója legyen a címvédésre készülő, immáron Pep Guardiola vezette bajoroknak.

„Bízunk benne, hogy meg tudjuk nehezíteni a Bayern dolgát, ez mindannyiunk eltökélt célja. Hogy sikerül-e, az csak a szezon végén fog kiderülni. Tisztában vagyunk vele, hogy a Bayern kerete erősebb, de a Szuperkupa döntőjében már legyőztük őket, így a háború, a bajnokság sincs lefutva” – nyilatkozta a francia Saint–Étienne-től érkező támadó, aki első Bundesliga-mérkőzésen mesterhármassal mutatkozott be, hat bajnokin pedig öt gólig jutott.

„Hálával tartozom Jürgen Kloppnak, aki rengeteg önbizalmat öntött belém, és a társaknak is, akik nagyszerűen fogadtak. A Bundesliga egy nagyszerű bajnokság, az összes csapat kiváló futballt játszik, senki ellen sem könnyű nyerni. Minden mérkőzésen telt ház van, a szurkolók fantasztikusak, élmény itt focizni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik