Dortmund: 355 millió euró – ennyit sem sajnálna a City Haalandért

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.03.30. 17:00
null
Erling Haaland a Man. Cityben köthet ki (Fotó: AFP)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund ügyvezető igazgatója, Hans-Joachim Watzke elmondta, lehetetlen lenne visszautasítani a Manchester Cityt, amennyiben ajánlatot tesz Erling Haalandra.

 

A goal.com arról számolt be, hogy a Manchester City 355 millió eurót sem sajnálna Erling Haalandért – ebben az átigazolási ár mellett a játékos fizetése is benne van. Watzke elmondta, hivatalos ajánlat még egyetlen csapattól sem érkezett, de az tény, hogy a City ajánlata minden bizonnyal visszautasíthatatlan lenne.

„Jelenleg nem tudunk arról, hogy bárki megkereste volna a játékost. Azt tudjuk, hogy egyelőre hozzánk nem érkezett hivatalos ajánlat. Mindenesetre az biztos, hogy a Manchester Cityvel képtelenek lennénk felvenni a versenyt anyagilag” – mondta Watzke.

Sajtóértesülések szerint a Barcelona, a Real Madrid, a Paris Saint-Germain és a Manchester United is szívesen látná a norvég gólvágót.

A Borussiánál nem aggódnak Haaland elvesztése miatt – Watzke kiemelte, Lewandowskit és Aubameyangot is képes volt pótolni a klub az elmúlt években.

„Eddig mindig sikeresen kineveltünk egy új, fiatal sztárt. Ha Haaland távozik, akkor majd találunk egy hasonlóan tehetséges ifjú csatárt, aki nálunk klasszissá válhat.”

Haaland kontraktusa 2024 nyaráig érvényes Dortmundban, ám aligha marad júliusnál tovább sárga-feketében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik