Chelsea: visszatérhet Németországba a támadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.27. 14:12
André Schürrle, a Chelsea labdarúgócsapatának német légiósa iránt a Borussia Dortmund érdeklődik.

Sajtóhírek szerint távozni szeretne a Chelsea-től – a Borussia Dortmund vinné a világbajnokot.

A Bayer Leverkusentől igazolt német támadó több játéklehetőségre vágyik, helyzetét pedig nem segíti, hogy a Chelsea a Fiorentina szélsője, Juan Cuadrado, valamint a Sahtarban szereplő Douglas Costa megszerzésén dolgozik. A Bild úgy tudja, megfelelő ajánlat esetén Schürrle távozhat Londonból.

Az elmúlt napokban úgy tűnt, hogy a Wolfsburg lesz a befutó, de a klub sportigazgatója, Klaus Allofs cáfolta a pletykákat.

„Egyértelműen nem, nincs alapja a spekulációknak – felelt a riporterek kérdésére Allofs – Még ha érdeklődnénk is, biztosan nem mi lennénk az egyetlenek.”

A Bild úgy tudja, most már a Bortussia Dortmund vezeti a kérők sorát. A Ruhr-vidéki klub a bajnokságban a kiesőzónából készül kitörni, míg a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjében az olasz bajnok Juventus áll az útjában.

Nincs könnyű helyzetben Jürgen Klopp együttese, Marco Reus sérült, ráadásul távozhat a nyáron, Pierre-Emerick Aubameyang Gabont képviseli az Afrika-kupán. A két nyári érkező, Ciro Immobile és Adrián Ramos mindössze 14 gólt vállalt az őszi szezonban, így a célja eléréséhez új támadóra lesz szüksége a klubnak.

A 23 millió fontra taksált Schürrle ebben a szezonban 19 mérkőzésen öt gólt szerzett a Chelsea-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik