Bundesliga: viccelnek, vagy tényleg Schäferékhez szerződik Isco?

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2023.01.30. 16:51
null
Hol folytatja Isco? (Fotó: AFP)
A Sky Sport szerint a német labdarúgó Bundesligában szereplő RB Leipzig és az Union Berlin is megszerezné a december 21. óta csapat nélküli Iscót, aki legutóbb a spanyol Sevilla labdarúgója volt – eközben Schäfer Andrásék közösségimédia-reakciói alapján az is lehet, a fővárosban csak vicceltek a középpályás lehetséges szerződtetéséről.

A Real Madriddal ötszörös Bajnokok Ligája-győztes Isco az őszi szezonban a Sevillában szerepelt, ám ott decemberben szerződést bontott – azóta nincs csapata. A Sky úgy tudja, az Union Berlin komolyan érdeklődik iránta, a 30 éves játékos lehetséges érkezése pedig Schäfer Andrásékat is lázban tartja: a csapatkapitány, Christopher Trimmel Instagram-bejegyezésében egyenesen Iscónak ajánlotta a városi rivális Hertha elleni derbigyőzelmet (2–0). Több csapattársa nevető emotikonnal kommentelt a meghökkentő poszt alá, Jamie Leweling pedig hozzászólásában azt írta: ˜„Most bár biztos jön.” A spanyol reagált, méghozzá egy bicepszemojival.

Elsőre úgy tűnhet, a játékosok csak viccelődnek, ám a Sky Sport úgy értesült, a kelet-berliniek az idény végéig szóló szerződéssel magukhoz csábítanák a támadó középpályást.

A köpenickieknek azonban a hírek szerint van egy komoly vetélytársuk is: Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik együttese, az RB Leipzig a 38-szoros spanyol válogatott játékossal pótolná a combhajlítóizom-szakadást szenvedő Dani Olmót.
Viharos távozás Sevillából
Isco kapcsolata a Sevillával akkor romlott meg, amikor a klub a pocsék idénykezdet miatt menesztette Julen Lopetegui vezetőedzőt. A helyzet tovább súlyosbodott, amikor a 30 éves játékos a sportigazgató Monchival is összerúgta a port – ezek után a gárda új szakvezetője, Jorge Sampaoli is közölte a klubvezetéssel, hogy nem számít a szebb napokat látott labdarúgóra, mert az látványosan kíméli magát, és nem tesz meg mindent a csapatért.
B. D. K.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik