Bundesliga: tiltás! Dortmundi játékos nem igazolhat Münchenbe!

Vágólapra másolva!
2019.01.16. 16:31
null
Mario Götze azóta visszatért Dortmundba, Mats Hummels még mindig Münchenben futballozik (Fotó: AFP)
Mario Götze, Robert Lewandowski és Mats Hummels is volt korábban a Borussia Dortmund labdarúgója, később azonban mind a hárman megfordultak a Bayern Münchenben. A fekete-sárgák vezetősége most megtiltja játékosainak, hogy a bajor riválishoz igazoljanak – írja a Sport Bild.

 

A Dortmund komoly riválisa szeretne lenni a Bayernnek a következő években is, így a BVB futballistái nem igazolhatnak Münchenbe.

„Hogy a következő években valamelyik játékosunk már a Bayern mezét fogja hordani, kizártnak tartom. Megtiltottuk nekik. Nálunk nincsenek kivásárlási árak” – fogalmazott a Sky Sportsnak Hans-Joachim Watzke ügyvezető igazgató.

Mindez tulajdonképpen azt jelenti, hogy ajánlhat akármekkora összeget a Bayern egy dortmundi labdarúgóért, nem fogják eladni a „bőrnadrágosoknak”.

Nyilván más a helyzet akkor, ha egy játékos szerződése lejár, hiszen utána oda megy, ahová szeretne.

Götze 2013-ban 37 millió euróért, Lewandowski 2014-ben ingyen, Hummels 2016-ban 35 millió euróért csatlakozott a Dortmundtól a Bayern Münchenhez.

A bajorok szívesen látták volna nyártól a csapatukban Christian Pulisicet is, ám a 20 éves amerikai 64 millió euróért a Chelsea-hez igazolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik