Bundesliga: hosszabbított Szoboszlai posztriválisával az RB Leipzig

Vágólapra másolva!
2023.06.01. 19:57
null
Dani Olmo 2027-ig hosszabbított az RB Leipziggel (Fotó: Getty Images)
Két nappal az Eintracht Frankfurt elleni Német Kupa-döntő előtt hosszabbította meg szerződését az RB Leipzig spanyol támadó középpályása, Dani Olmo – számolt be róla honlapján a klub.

 

A 2020 telén a horvát Dinamo Zagrebtől szerződtetett spanyol tehetség hamar alapember lett Lipcsében, minden sorozatot figyelembe véve 122 mérkőzésen 50 gólból vette ki a részét (21 gól, 29 gólpassz), ezzel a 25 éves játékos meggyőzte a Marco Rose által irányított szakmai stábot és 2027-ig hosszabbította meg szerződését a lipcseieknél.

„Amikor három évvel ezelőtt Lipcsébe érkeztem, nagy lépés volt az egyik európai topligába igazolnia egy olyan fiatal tehetségnek, mint én, de mindenki megkönnyítette a beilleszkedésemet. Az RB Leipzig fantasztikus klub csodálatos városban és szurkolókkal, ezért örülök, hogy meghosszabbítottam a szerződésemet. Nekem és a klubnak is nagy ambíciói vannak a jövőt illetően és szeretnénk megtenni a következő lépést. Szeretnék a képességeimmel segíteni a csapatnak, hogy együtt élvezhessük a sikereket” – fogalmazott Dani Olmo a klub honlapján.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik