Bundesliga: hosszabbíthat a francia sztár

Vágólapra másolva!
2022.06.23. 09:03
null
Christopher Nkunku hosszabbíthat Lipcsében (fotó: AFP)
Oliver Mintzlaff, a német RB Leipzig labdarúgócsapatának vezérigazgatója szerint az együttes francia csillaga, Christopher Nkunku hamarosan szerződést hosszabbít a Bundesliga legutóbbi kiírásában negyedik helyen végző klubbal.

A német Bild írta meg, hogy maradhat a RB Leipzig legfontosabb játékosa, Christopher Nkunku. A 24 éves francia támadó jelenlegi szerződése 2024-ig szól, de az Európa legnagyobb klubjainak érdeklődését is felkeltő játékos ezt újabb egy évvel, 2025-ig hosszabbítja meg, fizetése pedig a jelenlegi évi hárommillió euróról hétmilióra emelkedik.

„A nagy klubok igazából nem is vették komolyan, hogy érdeklődnének Nkunku iránt. Az olyan nagy csapatoknak, mint a Manchester United, a Chelsea vagy a Paris Saint-Germain 80 millió eurót kellett volna fizetniük, de hiányzott az igazi akarat” – mondta Oliver Mintzlaff.

Nkunku a mögöttünk hagyott idényben a Bundesligában, az Európa-ligában és a Német Kupában összesen 46 mérkőzésen 28 gólt és 13 gólpasszt szerzett, utóbbi sorozatot pedig megnyerte a lipcseiekkel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik